Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozna kupic pudelko state of decay 2 za 40$ albo w tej cenie miec gamepassa z ta gra i 150 innymi na 4 miesiace

spencer daje nam wybór, sami decydujemy :cool:

Opublikowano

Dawanie masy gier i kazdego nowego exa day1 do uslugi za 30zl jest raczej bardziej customer friendly niz always on, brak uzywek, a jak ci sie nie podoba to kup sobie 360 xd. 

Mattrick ty chuyu.

Opublikowano (edytowane)

Ten Game Pass to jest normalnie.. Teraz się wziąłem za DMC, muszę to szybko skończyć, bo wpada Tomb Raider. 13 marca kupuje kolekcję Devil May Cry, a od 20 marca Piraci. Masakra, ile dobroci za tak niewiele. Jak dobrze być graczem w zielonym obozie :obama:

Edytowane przez Shagohad
Opublikowano

Ciekawe czy SoT jako pierwsza gra mająca premiere w Game Passie będzie dostępna w preload'zie dla posiadaczy abonamentu. Mike Ybarra pisał że niby nad tym pracują 

Opublikowano
5 godzin temu, Andreal napisał:

W ten oto sposób ziszcza się mokry sen Mattricka.

Najzabawniejsze w tym jest to, że wszyscy (łącznie ze mną) ten stan rzeczy po prostu akceptują. Widać takie mamy czasy.

Nikt Ci nie broni kupić pudełka w pełnej cenie. To nie jest robione systemem Sony, gdzie zdecydowali ZA swoich klientów, że nie chcą EAA. Każdy ma wybór, pudełka nie znikają.

Opublikowano

Trochę może nie ten temat ale zapytam - Xbox Game Pass można kupować max/tylko na miesiąc, tak? Nie ma opcji na 3 miesiące albo rok jak w przypadku Live Gold?

Na stronce PL widzę tylko 14 dni triala i 1 miech...

Opublikowano

Czy mogę najpierw użyć triala 14 dni game pass z poziomu konsoli, a po jego zakończeniu wykorzystać jeszcze ten kod z pudełka xox na miesiąc?

Na kartce nic nie pisze, że ten kod 30 dni jest tylko dla nowych kont.

Opublikowano

muszę sprawdzić, chociaż nie lubie tego typu gier ogrywać na Xboxie (w momencie jego zapowiedzi żałowałem że nie ma wersji na Vite) 

Leży na dysku od kilku miesięcy, a dostałem go w ramach "rekompensaty" za oglądanie konferencji Microsoftu na E3 w ubiegłym roku xD 

Opublikowano

Ja zbliżam sie ku końcowi bdb indyk i nie jest tak źle na dużym tv, chociaż wiadomo przenośnię było by jeszcze lepiej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Teraz, asax napisał:

nic się samo nie wyłączy ;) trzeba anulować autoodnawianie inaczej Microsoft ściągnie kasę 

Dzięki fest - no muszę Złodziejowanie na Morzach obadać przed ewentualnym kupnem pudełka. Dzięki.

Opublikowano

cieszy theHunter bo wahałem się nad zakupem

ciekawostką jest fakt Robocraft będzie miał premierę w GamePassie, ciekawe czy to początek jakiegoś trendu i w przyszłości zobaczymy więcej indyków debiutujących w tej usłudze 

Opublikowano

theHunter: Call of the Wild i Cities:skylines to całkiem spoko gierki, które z chęcią by się spróbowało, ale za pełną cene jest lekka obawa. Natomiast w game pass'ie? Można jak najbardziej, jeszcze jak.