Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobra oferta, takie gierki duzo bardziej chce w passie niz taki tomb rider ktory każdy ograł 35 razy

theHunter wyglada niesamowicie ze wsparciem na koxa

• Plusik 1
Gość Orzeszek
Opublikowano (edytowane)

gierka na pc uchodzi za najładniejszy las w grach wideo i najładniejszy śnieg w grach wideo. będzie polowane, po takim duck dynasty pewnie łeb mi eksploduje.

Edytowane przez Orzeszek
Opublikowano

No właśnie mi się coś kojarzy, że ktoś tak robił z chyba gamepassem, że anulował ostatni tydzień czy coś i kupił z tej promocji miesiąc za złotówkę. Przedłużyć o dwa miechy za trzy dychy to i tak dobra opcja dla mnie by była.

Opublikowano

A to musiałem coś źle zrozumieć (próbuje doszukać się toku myślowego) i dlatego tak napisalem. Przepraszam bardzo w takim razie :hi: 

Opublikowano

Miałem golda już w ogóle nie brać, bo i tak nie mam czasu za bardzo grać, ale za 10/miesiąc szkoda nie wciągnąć. Chociaż superhot sobie przejdę.

A jakby ktoś pytał, to gifta w promocji nie da rady kupić.

Opublikowano

Również na to poluję, zapowiada się smakowicie. Będąc przy polowaniu....

22 godziny temu, Orzeszek napisał:

gierka na pc uchodzi za najładniejszy las w grach wideo i najładniejszy śnieg w grach wideo. będzie polowane, po takim duck dynasty pewnie łeb mi eksploduje.

Potwierdzam. Pograłem nieco na PC w ubiegłym roku i to zdecydowanie jedna z najlepiej prezentujących się gier jakie miałem przyjemność zagrać. Flora wygląda tam wprost bajecznie.
Wersja na One X nie powinna specjalnie odbiegać od niej. Przykładowe zdjęcia z gry:

theHunter-Call-of-the-Wild-Medved-Taiga-

theHunter.jpg

• Plusik 4
Opublikowano

Kolejny AC, no no. Lista się powiększa. Mam juz ich chyba z sześć w bibliotece. Syndicate to ten zabugowany potworek? 

No i kolejny ex z PS4, którego sprawdzę na XO, cóż za niespodzianka. :kaz: