Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Muszę się przyznać, że skończyłem tylko 1 i 2, no nie mogę, kur.wa nie mogę ;(

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Czy tylko ja ukończyłem wszystkie (poza rogue) :D. Nie jesteście koneserami gier ubi nie znacie się na prawdziwej sztuce;)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Unity skończyłem bo na studiach czytałem wiele książek o historii urbanistyki m.in Ostrowskiego gdzie szczegółowo opisywał m.in Paryż, jarałem się więc wiernie oddanym klimatem i architekturą. Wcześniej nie dałem rady skończyć Revelations i Black Flag. 

Syndicate odpuszczam, bo Londyn mimo iż również interesujący nie wynagrodzi mi przeżywania kolejny raz tego  kulawego gameplayu 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Na serio grałem do Brotherhood. Lizałem ze 3 części po drodze i teraz trochę więcej w Origins grałem, lepsze ale dalej bez rewelacji imo. Trzeba lubić tą serię.

Opublikowano
6 godzin temu, Bzduras napisał:

Londyn jest taki szary, ponury i o kant dupy rozbić.

dokładnie taki właśnie miał być. jak ktoś ma grać w cokolwiek na siłę to lepiej olać ale w całej serii AC to akurat top 3 w moim rankingu. 

Opublikowano
3 godziny temu, blantman napisał:

Czy tylko ja ukończyłem wszystkie (poza rogue) :D. Nie jesteście koneserami gier ubi nie znacie się na prawdziwej sztuce;)

Ja także ukończyłem wszystkie, włącznie z Rogue ( będąc precyzyjnym to Origins dopiero kończę). Nadal mi się nie przejadło, i czekam na kolejne części.

Edytowane przez Atos

Opublikowano

Żeby skończyć wszystkie assassiny to trzeba mieć zayebiscie silna psychikę.

Opublikowano
11 minut temu, hav7n napisał:

Żeby skończyć wszystkie assassiny to trzeba mieć zayebiscie silna psychikę.

Albo koneserem gejmingu

Opublikowano

Na 360 grałem i skończyłem wszystkie. Ale tam te asasyny miały jeszcze jakaś fabułę we współczesności. Potem okazało się że fabuły może nie być. Unity nie skończyłem bo przez przypadek włączyłem w środku gry dodatek, który jak na te gre był trudny a potem save mi się scrashował. 2 ostatnich nie ograłem ale pewnie to zrobię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie w sprawie game pass, jeśli aktywowałem już ten free trial na 14 dni to mogę wykupić kod z cdkeys na 1 miesiąc? Pytam bo tam jest napisane New Accounts only i nie wiem za bardzo co to oznacza.

Mam golda :)

Edytowane przez zagroo

Opublikowano
W dniu 29.03.2018 o 20:56, blantman napisał:

Albo koneserem gejmingu

koneserem guwna xd 

ten origins niby lepszy ale i tak taki sam crap, znów sie ku,rwa nabralem xd

Opublikowano

Jakoś na dniach mieli rzucić Dead Space 2. Pamiętacie może kiedy dokładnie?

Edit: już wsio jasne. Ta cudna giereczka zawita 16.

Edytowane przez Amer

Opublikowano

MCC w drodze do Game Passa :cool:

Opublikowano

W końcu jakiś lepszy miesiąc. Streets of Rage i Vanquish będą grane.

MGS 5 chyba nie, bo w żadną część nie grałem :yao: 

Opublikowano

Na pewno zagram w Vanquisha

po ograniu dema wiele lat temu na 360-tce chciałem kupić gierkę, ale jakoś nigdy nie byłem dość zdeterminowany. Właśnie z powodu tego typu gier, tak bardzo ciesze się ze wstecznej kompatybilności 

Opublikowano
20 minut temu, maciucha napisał:

W końcu jakiś lepszy miesiąc. Streets of Rage i Vanquish będą grane.

MGS 5 chyba nie, bo w żadną część nie grałem :yao: 

Nie trzeba znać innych części bo MGS to prequel do historii, która rozgrywa się w pierwszych Metal Gearach (chodzi o te przed PSX MGSem) 

Opublikowano

W końcu zagram w Vanguish, normalnie bym już raczej po gierkę nie sięgnął. Reszta meh.

Opublikowano

Vanquish to jedna z moich ulubionych gierek z 360. Gorąco polecam.

Dla mnie w sumir nic w tym miesiącu bo mgs 5 na ps4 przeszedłem a vanquisha mam od dawna w cyfrze. Reszta to jakieś dziwne gierki.

Opublikowano

Vanquish jest fajowy. Jedna z niewielu gier gdzie pierwszy boss jest najtrudniejszy ze wszystkich. MGSV za to to swietna, czesto gesto niedoceniana gierka. Polecam robic ja na 100%.