Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam forumek.

Na niemieckim Amazonie jest obecnie ciekawa promocja - 6 miesięcy Golda(3 + 3 w gratisie) + 6 miesięcy Game Passa za 45 euro.

Edytowane przez Stachuu
Opublikowano

Próbuję kupić za 1 zł game pass na miesiąc, wcześniej nie korzystałem.

Wyskakuje komunikat:

"

Zapłać w inny sposób

Nie możemy uzyskać autoryzacji tego zakupu. Jeśli masz pytania, skontaktuj się z dostawcą obsługującym płatności."

Płacę paypalem. Nie mam karty kredytowej.
Ktoś poratuje? : - ) 

Opublikowano (edytowane)

Za złotówkę dla wszystkich, nie ważne czy miałeś trial, ale chyba nie da się przedłużyć za złotówkę, jeśli jesteś już subskrybentem.

Edytowane przez VeSD
Opublikowano
2 minuty temu, MaZZeo napisał:

ten game pass za 1zł działa tylko dla kont które nigdy wcześniej game passa nie miały? jak kliknę tego triala na 14 dni to nie będę mógł już jego kupić?

Miałem wcześniej triala i pokazuje mi, że mogę kupić za 1 zł. Z poprzednią promocją było podobnie, więc jest dla wszystkich.

Opublikowano
W dniu 10.06.2018 o 11:19, MaZZeo napisał:

ok wyczytałem że to jest dla wszystkich, którzy aktualnie nie są subskrybentami 

Zadziałało u Ciebie?

Ja, z racji niemożności kupna przez stronę/konsolę (paypalowe problemy) skusiłem się na kod z allegro za 8 zł. - nie zadziałał : }

Opublikowano

Na amerykańskim Amazonie ponownie pojawił się 6-miesięczny Game Pass w promocyjnej cenie 30 dolarów. Niby nic szczególnego, bo podobne promki są też na innych terytoriach (chociaż patrząc na kursy walut najtaniej wychodzi z US), ale przy próbie zamówienia Amazon przypomniał mi, że na dwóch kontach miałem do wykorzystania 10 dolarów z powodu wprowadzenia w błąd przy okazji akcji promocyjnej rok temu. Tym samym stałem się posiadaczem Game Passa na rok (a nawet więcej biorąc pod uwagę bonusy za autoodnawianie) za około 150 złotych :cebula:

Opublikowano
43 minuty temu, kubson napisał:

to chyba nie jest promocja, przynajmniej nic takiego nie widzialem na amazonie, btw amazon uk ma 3+3 free miesiace golda 

Za wybicie 3m golda też dostaję się 1m gratis za autoodnawianie?

Opublikowano (edytowane)

tak :) wiec wychodzi 8 miesiecy za £15

edit wlasnie wklepalem kody, przy pierwszym dostalem 1m gratis, przy drugim juz nie, tak czy inaczej cena bdb

Edytowane przez kubson
  • Dzięki 1