Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Andreal napisał:

Tak, promo do końca lipca. Promocja super,  ale mocno zastanawiam się nad kupnem, bo w zasadzie to, co mnie interesowało już przeszedłem, a brać żeby mieć, to tak trochę nie bardzo.

Biorąc w ostatni dzień akurat załapiesz się na prawie miesiąc Horizon 4 ;) 

• Plusik 1
Opublikowano

Trójka rozbebrana, nie mam jakoś ochoty grać, a czwórka to raczej online only, nawet jeśli jest zabawa dla pojedynczego gracza, to miesiąc to ciut mało, przynajmniej dla mnie.

Istnieje jednak szansa, że coś jeszcze wskoczy do GP.

Opublikowano (edytowane)

A mają aktywnego game passa w tej chwili mogę go anulować i wziąc tą promkę, czy jestem w grupie "uprzywilejowanej", której promocja nie obejmie?

Z tego co widzę musi subksrypcja wygasnąć, żeby dostać promocję, moja kończy się 1 sierpnia, cała wyprzedaż ma trwać do 31, czyli się nie załapie...

Edytowane przez Bartg
  • Plusik 1
Opublikowano

Pytanie dla tych co ogarniają:

Wiedźmin 3 z ruskiego marketplace będzie miał ludzkie języki? :D Chcę zamienić pudełko na cyfrę, a u ruskich obecnie 30 zł niecałe 

Opublikowano
41 minut temu, Bartg napisał:

A mają aktywnego game passa w tej chwili mogę go anulować i wziąc tą promkę, czy jestem w grupie "uprzywilejowanej", której promocja nie obejmie?

Z tego co widzę musi subksrypcja wygasnąć, żeby dostać promocję, moja kończy się 1 sierpnia, cała wyprzedaż ma trwać do 31, czyli się nie załapie...

Kup tego game passa na innym/nowym koncie i po problemie.Po aktywacji możesz pobierać i grać na wszystkich kontach na konsoli.

• Plusik 2
Opublikowano
2 minuty temu, pic3k napisał:

Kup tego game passa na innym/nowym koncie i po problemie.Po aktywacji możesz pobierać i grać na wszystkich kontach na konsoli.

A to dobre jest nie wpadłem na to, to poczekam do ostatniego dnia promocji i tak zrobię, dzięki :cebula:

Opublikowano
12 minut temu, Bzduras napisał:

Możesz dociągnąć sobie pakiet językowy zmieniając region konsoli na USA.

tylko, że teraz widzę, że jest language pack tylko do GOTY edition. Będzie on działał normalnie z podstawką + 2 dlc kupione osobno? 

Opublikowano
4 minuty temu, Rayos napisał:

tylko, że teraz widzę, że jest language pack tylko do GOTY edition. Będzie on działał normalnie z podstawką + 2 dlc kupione osobno? 

Hmm, zabiłeś mi ćwieka - miałem płytową GOTY i działało, jak z podstawką? To już nie wiem :(

1 minutę temu, Andreal napisał:

Jak by nie patrzeć, miesiąc to ciut mało dla mnie na zabawę :)

Chodziło mi o "tylko online", miesiąc z FH4 w singlu wystarczy, żeby podjąć jedyną słuszną decyzję o kupnie gry na własność.

Opublikowano
1 godzinę temu, Vexilium napisał:

Było. Poza tym cały czas działa, jedyny warunek to nieposiadanie aktywnej subskrypcji Game Pass w momencie zakupu.

Na alle ostatnio kupilem GP 2x30 dni za 40zl. Tak samo live na rok za 120zl na olx. Tam szukam promek. 

Opublikowano
Godzinę temu, Rayos napisał:

Nie ma znaczenia gdzie kupisz grę w cyfrze. Ważne skąd pobierzesz, jeśli są jakieś różnice językowe.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Pacquiao napisał:

Promocje takie, że jak na PPE przeglądałem, to myślałem, że podali tylko podstawowe ceny XD

Sony z promocjami robi lepiej, ale i tak 2-3 gry wpadną w tym na bank everspace, a miałem nic już nie brać

Edytowane przez kubson
Opublikowano
28 minut temu, wrog napisał:

Nie ma znaczenia gdzie kupisz grę w cyfrze. Ważne skąd pobierzesz, jeśli są jakieś różnice językowe.

czli moge kupic u ruskich i potem pobrac z pl regionu i bedzie banglac jak trzeba? 

Opublikowano

No kiepska ta promocja. Spoko, że 700 pozycji, ale co z tego jak przeceny słabe na 90% z nich. Bundle wychodzą spoko (np. DOOM + Wolf II, czy F4 GOTY + Skyrim Special). Tylko ogólnie lipa jak taki Old Blood wychodzi drożej niż podczas zeszłorocznej wyprzedaży.

Opublikowano

Na Tureckim storze jest Hellblade za 41zł jakby ktoś chciał heh

Opublikowano

Ponoć ten 3 miesięczny GP działa też dla kont, które nie mają aktywnego GP a już miały kiedyś subskrypcję (innymi słowy, jeśli miałem juz promo za 1 zł wgrane, to teraz też będę mógł)

Ktoś potwierdzi? :)

Opublikowano
2 minuty temu, Banny napisał:

Ponoć ten 3 miesięczny GP działa też dla kont, które nie mają aktywnego GP a już miały kiedyś subskrypcję (innymi słowy, jeśli miałem juz promo za 1 zł wgrane, to teraz też będę mógł)

Ktoś potwierdzi? :)

Tak, ludzie którym wygasł game pass z jakiegoś powodu też mogą korzystać, jedyne ograniczenie to aktywny game pass w momencie promocji.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Promocje (nie trial), czy to na Gold czy GP zawsze były dostępne dla wszystkich bez aktywnego konta, mam konto aktywne do 8.08, więc i tak nie skorzystam, chyba że pod koniec promocji anuluję. Sprawdziłem i się nie da :(

W sumie to i dobrze, korcić nie będzie, a skończę co jest do skończenia :)

Edytowane przez Andreal