Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Zgoda, świetny. Szkods tylko, że na XO nadal jest w wersji 1.01, gdy na steamie grają na 1.028.

Edytowane przez Hum
Opublikowano (edytowane)

Może w końcu doczeka sie patch'a bo stuttering jest potężny. Ale to i tak nie przeszkadza aż tak bardzo, gierka zassała jak bagno. Od wczoraj ściągnąłem wszystko z gp co mnie interesuje, a gram tylko w to^^

Edytowane przez meave
Opublikowano

Lego Star Wars meh, składanka od segi raczej ok, w prison architect zawsze chciałem zagrać, a livelock właśnie patrze i to strzelanka z rzutu izometrycznego a tego typu gierki uwielbiam wiec bedzie grane,

jak dla mnie dobry miesiąc, bo w końcu gry których nie mam i nie sa to gry aaa 

:good:

Opublikowano (edytowane)

Jeśli nie grałeś, to skąd możesz wiedzieć czy dobre czy nie? No bo chyba nie po metacriticu. A nawet jeśli, to te gry też chyba mają dobre oceny, więc nie wiem jaki tu jest klucz oceniania co jest "dobre" a co nie.

Edytowane przez Pacquiao
Opublikowano (edytowane)

No zdecydowanie nie dla mnie te tytuły, ja nie cierpie gierek LEGO, ten Livelock wyglada trochę jak mix Alienation i Destiny w sumie całkiem ciekawe chyba sciągne i zobacze. Prison Architect to nie wydaje mi się, że przyjemnie się gra na konsoli, gierki retro od segi? No cóż mam prawo być zawiedziony. 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

Czyli Vezyr nie znasz gier, ale wiesz, że są ******. Ja tam widzę 4 gry, których nie mam, więc lepiej niż jarać się Forza Horizon 2, Sunset Overdrive czy Bayonetta, które kupowałem na premierę albo razem z konsolą ;) A jakieś uznane indyki? No to też każdy szanujący się gracz ma większość z tego co faktycznie miało być takie "dobre" i jest to samo co z super grami AAA. 

Najlepiej miksować gry znane i nieznane, by każdy coś mógł trafić i to w sumie robią.

Edytowane przez Pacquiao
Opublikowano

Jak za każdym razem sprawdziłem tytuły które są w Goldzie i te dwa akurat mi nie podchodzą, trącą niskim budżetem i nudą. Jest masa świetnych gier i indyków wartych ogrania, bo może Cię to zaskoczy ale nawet jak tytuł poszedł w zawrotnej liczbie 3.5 mln egzemplarzy to dalej ograł ją statystycznie 1 na 10 posiadaczy Xboxa.

O co się do mnie przyp.erdalasz to nie mam pojęcia.

Opublikowano (edytowane)

Nie p******* się do Ciebie Wezyr, odetchnij ;) Śmieję się tylko, że ludzie skaczą na widok gier, które tu na forum większość dawno kupiła (ogranie to inna sprawa), a ciskają się gdy są gry, których najprawdopodobniej nie mieli okazji sprawdzić.

U mnie wygląda to tak, że jak są te "dobre" miesiące, to patrzę na rozpiskę GwG i mówię: mam, mam, mam, nie interesuje mnie.

Edytowane przez Pacquiao