Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Wbijasz kod, zaznaczasz że chcesz miesiąc gratis i tyle. 

Oczywiście od razu wylaczasz autoodnawianie. 

Z drugim kodem robisz to samo ale po całkowitym wygaśnięciu subskrypcji 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Kody z passem stackują się, jak wklepiesz jeden za drugim to będziesz miał 13 miesięcy (2x6 + cebulowy miesiąc za jeden kod). 

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Przed potwierdzeniem kodu chyba jest info do kiedy jest ważny 

Jak wbije dwa od razu ma 1 miesiąc gratis, po wygaśnięciu dostaje jeszcze raz 

Opublikowano

Mam chyba jakąś lipę, próbuje wpisać kod i mam komunikat

Contact the seller to get a code that works in your region. This code was purchased in a different region and cannot be redeemed.

the fuck? próbowałem na kontach zarówno amerykańskim jak i polskim. Kody są z amerykańskiego amazona.

próbowałem zarówno na stronie jak i z poziomu konsoli

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Dzięki wielkie, VPN pomógł :lapka:

straszne to dziwne, bo dzisiaj kupowałem też na amerykańskim amazonie gift cardy do xbox live i te wbijałem na konsoli i nie było problemu żadnego.

Opublikowano

Świetne są foldery na pulpicie :D 

Jednak liczyłbym chociaż na old blood, a dwójka to już w ogóle wow by było, new order to jednak jakby nie patrzeć gra 4 letnia do kupienia za 20zł.

Opublikowano

no new order to mogliby sobie darowac, jak juz dali dooma to bardziej licze na wolfa 2

Opublikowano

Już nie przesadzajcie. Jedziecie na bieda kodach za 6 zł i marudzicie co tam mogą, a nie mogą dać ;) Najpewniej Nju Order, ale w sumie 2 by mnie nie zaskoczyła zbyt mocno biorąc pod uwagę, że zaliczyła komercyjnego flopa.

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

Dadzą w New Collosus na pewno w GwG. W Goldzie New Order i dadzą promo na Old Blood. Wszyscy będą zadowoleni :P

Opublikowano

Nie stęku stęku, tylko jak to ma być flagowa usługa MS, którą chcą zainteresować jak najwięcej graczy to dziwne byłoby robienie bekowej grafiki i puszczanie zajawki na twitterze, żeby potem dać 4 letniego Wolfensteina. Jest znakomitą grą zgadzam się, ale headlinem miesiąca (tak wiem Forza) to chyba słabo ;)

Opublikowano

No dwójka Wolfa to by był idealny strzał. Z tym New Orderem to raczej śmieszna opcja. 

Opublikowano

New Order to nie wiem czy by sie nadawal do golda, a co dopiero do Game Passa.

Opublikowano

Nie no robi się już trochę żałośnie, cebula mi oczy wypala XD Żebyście jeszcze chociaż pełną cenę za tego GP płacili :p Nie mówiąc już, że w październiku będzie FH4 w sklepie za 250 zł.

PS. Jak droga musi być gra dodawana do GP żeby MS miał prawo wrzucić grafikę na Twittera??

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano
6 minut temu, Pacquiao napisał:

PS. Jak droga musi być gra dodawana do GP żeby MS miał prawo wrzucić grafikę na Twittera??

Nie starsza niż 6 miesięcy do tego w wersji GOLD GOTY ALL DLC i możliwość kupna promki z figurką za 9.99 :)

Opublikowano
12 minut temu, Pacquiao napisał:

Nie no robi się już trochę żałośnie, cebula mi oczy wypala XD Żebyście jeszcze chociaż pełną cenę za tego GP płacili

Ja za nic nie płace, gierki kupuje a nie ładuje się w abonament, ale proszę cię don jak oni chcą walczyć coś to nie wrzucaniem jakieś cross-genowej gierki, która chodzi za garść orzechów na każdej wyprzedaży. 

Opublikowano
Games with Gold na październik:

Game Pass na październik:

Forza Horizon 4
Wolfenstien the new order
Metro 2033 Redux
Westeradro Double Barrelled
Lego Indiana Jone (360 BC)
Shante 1/2 Genie Hero
Split Second (360 BC)

Edytowane przez Ins