Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

no tak srednio bym powiedzial 

ale Victora i Westerado chetnie sprawdze, reszte mam lub ogralem, ja chyba po grudniu przestane oplacac game passa

Opublikowano

Całokształt wrzutów na październik, to takie  5/10, czyli zbiór gierek, które kto chciał, to już dawno temu ograł,  ale jest tam też FH4, więc jest 10/:xboss:

Opublikowano

Czujecie start Xbox Scarlett z Game Pass w zestawie i upgradem większości gier MS pod nową konsolę? :banderas:

Opublikowano

ogólnie to tak średnio bym powiedział dla mnie, no ale Godrizon wlatuje go GamePassa to nie mam prawa narzekać :banderas: 

Opublikowano

Dn_myzmXUAYW60g.jpg

jeszcze obrazek potwierdzający rzut

Opublikowano
8 godzin temu, Hum napisał:

Całokształt wrzutów na październik, to takie  5/10, czyli zbiór gierek, które kto chciał, to już dawno temu ograł,

Czyli jak każda gra, która została kiedykolwiek wydana :D

Opublikowano

ostatnio co miesiąc dorzucali tyle dobra ze przyda się slabszy miesiąc zeby nadgonic

oh wait fh4 xD

Opublikowano

Wolfenstein? Kozak, jakoś nigdy nie miałem weny, żeby go kupić.

Opublikowano

New order przeszedłem na PS3, korci mnie żeby machnąć jeszcze raz, ale chyba nic z tego nie wyjdzie...

Przez te goldy i gejmpasy muszę hobby zmienić, za dużo dobra na raz.

Opublikowano

Tak, nie wyszedł w PL, ale z tego co wiem to po prostu przełączysz region na UK i chyba tak można bez problemu pobrać - chociaż ręki sobie nie dam uciąć, może jest blokada na IP w przypadku gry której u nas nie było.

Opublikowano
W dniu 26.09.2018 o 14:03, Pacquiao napisał:

Tak, nie wyszedł w PL, ale z tego co wiem to po prostu przełączysz region na UK i chyba tak można bez problemu pobrać - chociaż ręki sobie nie dam uciąć, może jest blokada na IP w przypadku gry której u nas nie było.

Przy grach z x360 zmiana regionu nic nie da,gra wprawdzie pojawia się,ale przy próbie zakupu komunikat że gra jest nie dostępna w twoim regionie.

Opublikowano
W dniu 28.09.2018 o 18:57, pic3k napisał:

Przy grach z x360 zmiana regionu nic nie da,gra wprawdzie pojawia się,ale przy próbie zakupu komunikat że gra jest nie dostępna w twoim regionie.

Zakupić się nie da, ale gry x360 z ea Access czy XGP ds radę w ten sposób uzyskać bo z abonamentu masz już licencję i taka gra wtedy pozwoli się zainstalować i będzie działać po zmianie regionu. 

Opublikowano
36 minut temu, Pacquiao napisał:

Game Pass na 3m w CDkeys za ~70 zł: https://www.scdkey.com/xbox-game-pass-3-months-global_2788-20.html?currency=PLN&cjevent=6ed1bfc7c56411e8820802090a18050b

Kod na -3%: scdkey3%off

EDYTA: To strona CDkey a nie CDkeys więc nie ręczę za źródło. Korzystał ktoś?

EDYTA2: Ale kod na -3% jest z facebooka CDkeys i zadziałał więc nie wiem o co kaman XD

Dzięki, kupione i działa :)

Opublikowano

Również potwierdzam, że działa. Ale gdybym się zorientował przed zakupem, że to nie CDkeys, to bym pewnie nie brał :p