Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

sprawdze na bank rise and shine, sniper 4 i mozliwe ze grip, ciekawe co wyladuje w goldzie

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

obejrzalem sobie jak wyglada ten sniper 4 ale po rdr2 to nie byl najlepszy pomysł :/

Opublikowano

Jedynie dante interno cieszy reszta meh, bez szału

Opublikowano

Dokladnie, a ze juz mam ograne to :reggie:

Opublikowano

Rozi byłby zachwycony. 

Opublikowano

Ale ze wrzucili endless runner to niezły troll, chyba ze to podwaliny pod granie na telefonie xD 

Opublikowano

Ogram sobie Dantego wreszcie

Opublikowano

Dante dobra giera, do tej pory mam oryginał z X360 na półce.

Opublikowano
W dniu 29.10.2018 o 17:42, kermit napisał:

obejrzalem sobie jak wyglada ten sniper 4 ale po rdr2 to nie byl najlepszy pomysł :/

no i co? po rdr 2 juz w nic nie będziesz grać? Nawet to nie ten sam rodzaj gry.  Wszystko od fify po gry rpg będziesz do jednego sandboksa porównywać?

Ja na pewno sprawdzę tego sniper elite wreszcie gra która chciałem kupić akurat na ostatni miesiąc game pass jak znalazł. Reszta albo mam albo żal mi czasu na granie. Ciekawe co wejdzie jako dodatkowe gry.  Na razie na 2 miesiące game pass tylko forze horizon  uruchomiłem :D Usługa nie dla mnie zdecydowanie.

Gry w goldzie spoko dante inferno reszta meh

Opublikowano

Już tylko RDR Online 

Opublikowano
Godzinę temu, blantman napisał:

no i co? po rdr 2 juz w nic nie będziesz grać? Nawet to nie ten sam rodzaj gry.  Wszystko od fify po gry rpg będziesz do jednego sandboksa porównywać?

tak

Opublikowano

Grip na premierę w XGP? Dziękuje Panie Spancer.

Opublikowano
W dniu 31.10.2018 o 11:48, blantman napisał:

Ja na pewno sprawdzę tego sniper elite wreszcie gra która chciałem kupić akurat na ostatni miesiąc game pass jak znalazł. Reszta albo mam albo żal mi czasu na granie. Ciekawe co wejdzie jako dodatkowe gry.  Na razie na 2 miesiące game pass tylko forze horizon  uruchomiłem :D Usługa nie dla mnie zdecydowanie.

Gry w goldzie spoko dante inferno reszta meh

W sumie po GOTG Wiedźminie 3, którego skończyłem 2 lata temu, RDR 2 to pierwsza gierka, którą przejdę.

Nie skończyłem od tego czasu żadnej gierki, po max 10h - meeeh. Oczywiście nie wliczam sportówek czy wyścigów, bo to jednak zupełnie inna para kaloszy,

Czuję, że po RDR 2 może być podobnie.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

No jak jesteście wypaleni gierkowo to cóż najlepiej po rdr2 zrobić sobie kilka miesięcy przerwy od grania pomaga;) po takiej przerwie od razu głód grania wraca a granie na siłę nie ma większego sensu

Opublikowano

Nie mogę przypisać Asasyna ani przez stronę internetową ani z poziomu konsoli. No to fajnie. 

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Wiem, ale tej części nigdy nie przeszedłem do końca, a czasami są takie strzały pod tytułem "a dokończę sobie". 

Opublikowano

Na CDKeys pewnie. Kody na rok na Brazylię są tanie (cos kolo 120zl/rok), ale nie wiem, czy trzeba mieć VPN do aktywacji czy wystarczy zmiana regionu w ustawieniach.