Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba by było zmienić nazwę tematu i dodac game pass, fajny news wpadł dzisiaj, będą pre loady 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
3 minuty temu, creatinfreak napisał:

Też jestem za. 

To jesteś za dodaniem tutaj w nazwie Game Passa czy stworzenia osobnego tematu? :D bo już w nazwie jest ;) 

Fantastyczna wiadomość z tym pre-loadem, brakowało mi tego przy okazji premiery Godrizona 4 

Opublikowano

gamepass to tak wielka usluga ze musi miec osobny temat

Opublikowano

Nie widzę sensu oddzielnego tematu. Gierki z Golda i EA Access nikogo, a info o nich jest raz na miesiąc lub wcale go tu nie ma. Poza tym i tak pisze się tu tylko o gejpasie. 

Opublikowano

w takim razie zmienmy kolejnosc w nazwie tematu na GAMEPASS / GWG / B==EA==D

(to ważne)

Opublikowano

GWG było pierwsze, GP doszło, EAA na doczepkę. zostaje jak jest bo jest ok. 

Opublikowano

Gry z GwG mają to do siebie, że są za darmo dla Golda :lol:

Opublikowano

Oj, nie śledziłem line-upu Golda :( Mea culpa.

Opublikowano

Panowie ile kosztuje normalnie gamepass na rok? Dobrze wyczytałem, że prawie 500 zł. ?

Ogólnie teraz jest promo na miesiąc za złotówkę. Można kupić np. 12 i co miesiąc aktywować nowy kod na tym samym koncie?

Opublikowano

Nie kupujesz kodu, tylko subskrypcję, ergo nie da się wycebulić 100 miesięcy za 100 złotych

Obecnie trwa promocja, gdzie pół roku GP kosztuje 87zł.

I ja dostąpiłem wreszcie łaski spencerowej kupna tego abonamentu w tej cenie!

Opublikowano
9 minut temu, Kolos28 napisał:

Dobrze wyczytałem, że prawie 500 zł. ?

nie

Opublikowano
51 minut temu, Kolos28 napisał:
52 minuty temu, kermit napisał:
nie

A możesz coś więcej napisać?

nie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem zestaw z BattleField, do tego jest tam miesiąc EA Access za free + gold + GamePass. Dokupiłem do tego zestawu jeszcze golda na 3 miesiące, EA Access na 12 miesięcy i GamePass na 12 miesięcy. Z tego co wiem to kody się sumują więc bezpiecznie mogę najpierw wbić te, które były darmowe tj. gold, gamepass i EA Access, a potem dobić tymi, które kupiłem, tak?

Na ps4 chyba źle to zrobiłem, bo kupiłem od razu subskrypcje na 12 miesięcy i ją wprowadziłem, a teraz nie mogę dodać 14 darmowych dni...

Opublikowano

Mam Game Pass do kwietnia nastepnego roku. Ale gdy np chce jakas gre pobrac, to jest tylko opcja "get game pass". Czy jest jeszcze jakis tajny myk, czy cos sie s(pipi)ilo?

Oh ok, musze pierw kliknac pokaz w sklepie by sciagnac gre. Troche bezsens imo.

Edytowane przez El Loco Chocko