Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No nie działa nijak :( Do tego jest promo dla nowych kont 4zł na 3 miesiące, uczciwie płaciłem od początku game passa, ale skoro już 5 czy 6 promocja nie działa na moim koncie więc robie janusza trudno, sami sobie winni.

Opublikowano

Kupiłem dwa razy, pół roku za 87 zł. :banderas:

Nareszcie jakaś promocja dla aktywnych użytkowników.  XGP mam od 9.11.18 i ani razu nie zapłaciłem pełnej ceny. Na początku 7 miesięcy za 88 PLN konto ważne do czerwca 2019, teraz 2 razy 43.50 zł i cyk game passik do 08.12.2019. Spencer jak ja Ciebie szanuję człowieku.

5 minut temu, Bartg napisał:

No nie działa nijak :( Do tego jest promo dla nowych kont 4zł na 3 miesiące, uczciwie płaciłem od początku game passa, ale skoro już 5 czy 6 promocja nie działa na moim koncie więc robie janusza trudno, sami sobie winni.

A anulowałeś cykliczne przedłużenie? 

Opublikowano
4 minuty temu, chris85 napisał:

Kupiłem dwa razy, pół roku za 87 zł. :banderas:

Nareszcie jakaś promocja dla aktywnych użytkowników.  XGP mam od 9.11.18 i ani razu nie zapłaciłem pełnej ceny. Na początku 7 miesięcy za 88 PLN konto ważne do czerwca 2019, teraz 2 razy 43.50 zł i cyk game passik do 08.12.2019. Spencer jak ja Ciebie szanuję człowieku.

A anulowałeś cykliczne przedłużenie? 

Tak, robię tak przy każdej promocji i jeszcze nigdy nie zadziałało, tak samo VPNy na kiribati czy inne UK też nic nie zmieniają :( Nawet próbowałem kartę kredytową żony dodać zamiast swojej i nic.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bartg napisał:

Tak, robię tak przy każdej promocji i jeszcze nigdy nie zadziałało, tak samo VPNy na kiribati czy inne UK też nic nie zmieniają :( Nawet próbowałem kartę kredytową żony dodać zamiast swojej i nic.

Kupiłem GP przez konsolę, cykliczne rozszerzenie anulowałem na laptopie, może to ma jakieś znaczenie? 

e: 

Mogę kupić trzeci raz, ale olewam wystarczy tego dobra  xD 

Edytowane przez chris85
Opublikowano
Teraz, chris85 napisał:

Kupiłem GP przez konsolę, cykliczne rozszerzenie anulowałem na laptopie, może to ma jakieś znaczenie? 

Tak też już robiłem :D Anulowałem przez komórkę i też nic.

Opublikowano

No ja kupiłem 3 miesiące ale też się zastanawiam nad kolejnymi 3-6 bo dzięki gamepass dużo oszczędzam na giereczkach. Od momentu wejścia w GP kupiłem tylko 2 gry w tym roku i po za Days Gone w tej połowie roku nic więcej nie kupuje bo co miesiąc dostaje coś fajnego do ogrania w GP. Jestem ciekaw ile monster posiedzi bo taki Tomb Raider czy też Hellblade to gra na raz ale już MH to typowa gra pod endgame.

Opublikowano
4 godziny temu, Bartg napisał:

Śmieszne trochę, że nie potrafią tego ogarnąć, ja rozumiem na starcie usługi ale teraz? Niektóre teorie spiskowe mówią, że M$ śledzi twoją historię zakupów kodów/zdrapek itd i na tej podstawie masz promke :yao:

Nie chodzi o to, że nie potrafią ogarnąć, tylko to dział marketingu decyduje komu się wyświetla promka a komu nie, a oni sobie dobierają warunki totalnie po swojemu.

Opublikowano

Takie pytanie mam.Dzisiaj zakupiłem ten promocyjny miesiąc GP za 4 zł.Kupiłem go za pomocą środków na koncie xbl miałem 64 zł.

Tych 4 zł nie pobrało z salda a w opcjach zarządzania całą subskrybcą mam tylko takie coś.

sNfQNap.jpg  

Czyli dobrze rozumiem że za miesiąc mi 40zł pobiorą z salda a gdzie jest opcja żeby wyłączyć miesięczne odnawianie?Pojawi się dopiero po miesiącu.

Opublikowano

Ja mam nieaktywną subskrypcję GP, mam widoczną oferte 3 mies za 4 zł, a przy realizacji transakcji wyskakuje bład i zwraca mi te 4 zł z blokady na konto.

Albo jakies przeciążenie serwerów, albo typowy dla MS random

Opublikowano

Ja mam aktywnego GP i nie mam opcji innej niż 40zł za miesiąc. Trzeba liczyć na to, że wszystko będzie tak jak trzeba gdy rozpocznie się dziś wieczorem Spring Sale, bo teoretycznie wtedy rozpoczyna się ta promocja na GP.

Opublikowano
5 minut temu, II KoBik II napisał:

O w sumie dobra sugestia. Na razie chyba dupce bo i tak jest w co grac. 

43 zł za 3 miechy, nad czym się zastanawiasz? A ten ultimate to nie wiadomo kiedy i za ile. 

1 minutę temu, Bzduras napisał:

:we_need_to_go_deeper:

Rozwiń temat, proszę - coś mnie ominęło, że nie wiem, czym jest/ma być GP Ultimate?

Połączenie Golda z XGP 

• Dzięki 1