Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nice, 29 void bastards, a nastepnego dnia to wleci do GP. Uwielbiam sci-fi, to z pewnością sprawdzę. Jak to dobrze, że przedłużyłem GP do marca dzięki Monsterkom xd

Gość _Be_
Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Nice, 29 void bastards, a nastepnego dnia to wleci do GP. Uwielbiam sci-fi, to z pewnością sprawdzę. Jak to dobrze, że przedłużyłem GP do marca dzięki Monsterkom xd

Nie lepiej doładować póki można z jakies grosze na kwartał wyrwać? :D 

Gość _Be_
Opublikowano (edytowane)

No wejdz na strone zobacz, jak nie masz to pewnie za 4zł 

Nowe gry 

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

@_Be_ Spokojna twoja, zostało mi tylko 2 tygodnie GP, to cyk do supportu, anulowałem i kupiłem 3msc za 4zł. Kody z Monsterów zostały wbite dopiero po transakcji z MS. :nosacz3: Dobra to była promeczka w Żabce - jakieś 14 zł za 4 puszki + miesiąc GP.

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano

Dla mnie nic ciekawego nie zapowiedzieli. O Voids i Outer Wilds było wiadomo wcześniej. Być może sprawdze Banner Saga jeśli znajde w sobie dość motywacji

Gość suteq
Opublikowano

Ja prawie usnąłem jak grałem w Banner Sagę. Z zapowiedzianych gier to może sprawdzę dla beko tego 'mgsa' a te mniejsze gry przed odpaleniem to najpierw zobaczę o czym są. 

Opublikowano (edytowane)

XGP_PC-Announce_Comp_HERO-hero.jpg

:obama:

czy xbox to najlepsze co ostatnio przytrafiło  się branży growej? Pytanie retoryczne

Edytowane przez ASX
  • Plusik 2
Gość _Be_
Opublikowano

Ale bedzie grane day fucking one w Gears5 na crossplayu z moim kumpelkiem co ma PC :banderas: