Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

W najbliższym czasie wskoczą Torment, Resident Evil Revelation, Goat Simulation i Rare Replay. 

Koniec Game Passa jest bliski xD

Edytowane przez chris85

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Jedyną grą MS, jaka nietrafila do GP jest Forza Motorsport. Ktoś wie dlaczego?

Opublikowano
39 minut temu, easye napisał:

Jutro mam partyjkę golfa z satya nadella zapytam się i dam ci znać:ogor:

Opublikowano
W dniu 19.06.2019 o 23:57, easye napisał:

Zapewnie chodzi o licencje na wszystko co jest w grze, Horizony przed 4 też nie trafiły i nie trafią raczej do GP.

Opublikowano

gotowi na kolejną dostawę gierek do GamePassa? Ledwo na e3 zapowiedzieli mnóstwo indyków a zaraz szykuje się powtórka :obama:

Opublikowano

Czy moje konto z Gamepassem mogę użyczyć mojemu bratu, który kupił sobie konsolę?Jesli tak, to czy  wymaga jakiś nieziemskich kombinacji? ;)

Opublikowano
3 minuty temu, adi napisał:

Czy moje konto z Gamepassem mogę użyczyć mojemu bratu, który kupił sobie konsolę?

tak

3 minuty temu, adi napisał:

Jesli tak, to czy  wymaga jakiś nieziemskich kombinacji? ;)

nie

Opublikowano

@adi Twój brat loguje się na twoje konto na swojej konsoli, ustawia tę konsolę jako domową i może się wylogować i grać na swoim korzystając ze wszystkiego co ty kupiłeś.

Opublikowano
4 godziny temu, ASX napisał:

gotowi na kolejną dostawę gierek do GamePassa? Ledwo na e3 zapowiedzieli mnóstwo indyków a zaraz szykuje się powtórka :obama:

W sumie to nie wiem czy ten zalew indyków nie spowoduje zwykłego przesytu tego typu gier w usłudze.

Opublikowano

Ja wychodze z założenia że im więcej gier tym lepiej:cool: zaakceptowałem też fakt że nigdy nie zagram w 90% dostępnych w ofercie:frog:

Opublikowano

Lepiej mieć wybór niż nie. 

Opublikowano

od przybytku głowa nie boli. Przesyt będzie jak grasz we wszystko a jak wybierasz tylko to co cię interesuje nie widzę problemu

Opublikowano

siema, konczy mi sie wlasnie live i przy okazji chcialbym skorzystac z jeszcze dostepnej promki na ultimate

mieszkam w hiszpanii i konsola siedzi ze mna tu, z tego co pamietam ostatniego golda kupywalem lokalnie w eurasach, czy teraz moge kupic golda z PL (allegro itp) bo cena jest znacznie korzystniejsza (12 miechow w hiszpani to 60 euro, w polsce, 50 zl...) czy bede go mogl aktywowac bez problemu?

Opublikowano

12 miesięcy za 50? Chyba coś ci się pomyliło, ostatnio ceny nie spadają poniżej 200zł.

Opublikowano

Ma ktoś namiary na tego golda za 50 zł? :obama:

Opublikowano

no ja na allegro widze z 3 oferty w tej cenie juz na pierwszej stronie...

a tak wracajac do pytania..ktos wie czy polski live zadziala bez problemow..?

Opublikowano

Z tego co wiem zadziała.

Ale to co widzisz na allegro to dostęp do konta z goldem,  a nie kod

Edytowane przez ASX

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

Aa to dzieki za info, nie siedze w temacie, co najwyzej co roku wpadam na zakupy..;)

mozlwie ze w takim razie glupie pytanie ale sorry, nie znam sie;) ..czy na takim kupionym koncie z goldem moge uaktywnic ultimate? konto wtedy jeszcze jest dzielone z wlascicielem i kims jeszcze..? 

Opublikowano

Nie jesteś właścicielem konta więc jaki miało by to sens? Jak jeździsz taksówką to też płacisz za jej naprawy? Załóż własne konto i wydaj te parę złotych a nie kombinujesz z jakąś cebulacką szarą strefą.

Opublikowano

More Games Coming (Worms W.M.D, For the King, GoNNER, The Banner Saga 3, Yoku's Island Express)