Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

ja sie jara time spinner mialem brac na switcha xd kurde chyba xbox bedzie moja ulubiona konsola do indykow xd szkoda jedynie ze nie wiadomo ktore beda na pc a ktore na xboxa xd

Edytowane przez kubson

Opublikowano
1 minutę temu, kubson napisał:

ja sie jara time spinner mialem brac na switcha xd kurde chyba xbox bedzie moja ulubiona konsola do indykow xd szkoda jedynie ze nie wiadomo ktore beda na pc a ktore na xboxa xd

Przecież w lewym dolnym rogu masz ikonki - coming to - i masz PC lub console.

Opublikowano

tak wiem, ale chodzi o to ze ogladajac ten filmik podniecilem sie na wiesc o Hotline Miami, a tu pc only i zauwazylem to dopiero po fakcie xd

Opublikowano

Jestem w trakcie oglądania, ale już mi się spodobało kilka gier. Creature in the well wygląda ciekawie, autor nazwał to "hack&slash pinball game" xD

Opublikowano

Sporo fajnych gierek do pecetowego gamepassa, pięknie

Opublikowano
W dniu 26.06.2019 o 20:15, pic3k napisał:

Miesiąc Xbox Game Pass Ultimate za 4zł/1$.

O git, sprawdzi się w końcu Cuisine Royale

Opublikowano
W dniu 30.05.2019 o 16:47, hav7n napisał:

GwG to by już mogło umrzeć

Opublikowano

D-jYa9JU4AAqzaG?format=jpg&name=large

Middle-earth: Shadow of War – 7/4
My Time at Portia – 7/4
Undertale – 7/4
Blazing Chrome – 7/11
Dead Rising 4 – 7/11
LEGO City Undercover – 7/11
Timespinner – 7/11
Unavowed – 7/11

Opublikowano

O Lego City. Kupiłem rok temu na WiiU ale nie działa offscreen (przynajmniej od początku, bo konsola do tv nieodłączona).

A na iXa ma multi więc będzie grane z żonką :) Dzięki Phil! :xboss:

Opublikowano

Shadow of War. :wub:

Opublikowano

szkoda ze timespinner nie jest na konsoli, a tak na bank zagram w Blazing Chrome, DR4 oraz Lego z mlodym :)

Opublikowano

Hmmmmm shadow od war mam goty wersję od dawna i jakoś nadal nie mogę do tego przysiąść. 

Unavowed bardzo chętnie i my time też sprawdzę. LEGO może też bo kiedyś na Wii u chciałem ale żal mi było kasy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, II KoBik II napisał:

Od kiedy to Lego jest na iXa? Nie był to ex na Nintendo czy cos? Albo juz przezarty jestem :reggie:

11 lipca.

Opublikowano

Lego akurat jakieś pół roku temu ograłem jak było na promocji. kurna teraz serio nie opyla się kupować używek ani większości gier na promo :yao: 

Opublikowano
17 godzin temu, II KoBik II napisał:

Od kiedy to Lego jest na iXa? Nie był to ex na Nintendo czy cos? Albo juz przezarty jestem :reggie:

Od Kwietnia 2017 na duzych konsolach/pc 

Opublikowano

Lepsze od pozostałych gier z serii LEGO? Grałem w lego movie na ps3 i nie porwało mnie.

Opublikowano

na pewno inne. taki bardziej sandbox z kilkunastoma misjami głównymi gdzie bawisz się w policjanta i masz sporo do zrobienia. jak dla mnie jedna z ciekawszych odsłon, przyjemnie się grało. za darmo w GP to co ci szkodzi spróbować, może akurat podejdzie.