Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

W końcu coś w miarę fajnego

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
  W dniu 3.08.2019 o 06:42, kubson napisał(a):

W końcu coś w miarę fajnego

:ragus: ja tam na aaa się nie cieszę bo to co chciałem ograć ograłem kiedy wychodziło. Wolę indyczki

Opublikowano

tez wole indyki no ale raz na jakis czas gra aaa tez siadzie:)

Opublikowano

dmc5, pod koniec miecha blair witch i 6 września G5   

:obama::fsg::banderas:

do tego gold na ten miesiąc to sztos nad sztosami

Opublikowano
  W dniu 3.08.2019 o 06:18, ASX napisał(a):

Wygląda na to żd DMC V niedlugo trafi do gamepassa

evamndsmp4e31.jpg

Trzeba będzie sprawdzić

XD

Opublikowano

Liczyłem na jakąś fajną gierkę :/

Opublikowano

Jeśli to prawda to nic tylko się cieszyć - można lubić serię, można mieć ją w odwłoku, można kręcić bekę, ale piątka to naprawdę dobra gra i broni się nawet jako wyrwany z całości produkt standalone. Trzymam kciuki, żeby przeciek był prawdziwy. 

Opublikowano

Mam wy(pipi)ongo na grę ale obiektywnie rzecz biorąc to by była niezła bomba. Niedługo standardem będą gry AAA w Gamepassie kilka Miechów po premierze. 

Opublikowano

No to niezla niespodzianka

Opublikowano

jackbox party pack 2 to jest takie mario party, tylko, że na żywo. Niesamowity ubaw daje ta gra. Można grać też przez sieć, ale główne mięsko to gra na kanapie

Opublikowano

W poniedziałek będę mieć klocka i pytanie czy są aktualnie jakieś jakieś promocje na Gej passa ultimejta?

Opublikowano

W dniu 15.08.2019 o 17:51, Figuś napisał(a):

W poniedziałek będę mieć klocka i pytanie czy są aktualnie jakieś jakieś promocje na Gej passa ultimejta?

Na pewno będzie jakaś w trakcie gamescom. Może nie tak wyebana jak na E3, ale coś na pewno. 

Opublikowano

o Yokus fajnie

dziękuje Pan Spencer 

Opublikowano
  W dniu 15.08.2019 o 18:42, easye napisał(a):

Oni dali 1 epizod darmowy z 5?

Nie

Opublikowano

Na PC narazie nie ma, za to Yokus też z chęcią sprawdzę. Czy KI wersja definitywna zawiera wszystkie postacie czy też tylko z 2 pierwszych sezonów?

Edytowane przez easye