Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Chyba musisz wklepać te kody, a potem kupić na promo Ultimate Gamę Pass.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

chyba calkiem ok

Moze wreszcie skoncze hitmana, gralem troche w gamepassie i zostawiłem, ale teraz oszukuje sam siebie że gdy bede mial grę na własność to bedzie co innego

Opublikowano

Hitman super gierka, a We were here choć krótkie to całkiem przyjemny indyczek polegający na współpracy. 

Opublikowano

Dramat :/ po co dawać gry które są w passie? tak wiem ze nie każdy ma passa no ale :/ 

Opublikowano

Hitmana chyba nie ma już w Passie. Tekken był. Nie wiem czy jest jeszcze.

No ale gry zostaną u nas póki będziemy mieli abonament.

K

Opublikowano

Console_TW_Coming-Soon_9.3_940x528.jpg?f

05.09 - Dead Cell & MGS

06.09 - Creature in the well & Gears 5

12.09 - Enter the Gungeon & Gonner Blüeberry Edition

Czekam bardzo na "pinbrawlera"

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

o kurła, ale sobie pykne w poteznego MGSa 3 :fsg:

Opublikowano

Wiedziałem, że Spencer mnie wysłucha i zapoda MGSy  bo chciałem pograć a nie będę starych konsol wyciągał. MS na serio dostarcza ogień.

Opublikowano

Creature in the Well :notbad: 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

PC dodatkowo:

• Bad North: Jotuun Edition
  • Shadow Warrior 2

Edytowane przez easye

Opublikowano

Grać w mgsy masz ty godność i honor człowieku?

Opublikowano
58 minut temu, chris85 napisał:

Niestety MGSy nie mają patcha dla Xbox One X. Leniwe chińskie gnojki :/

Ale gdzieś czytałem że to najlepsza opcja na ogranie tej gry. 

Opublikowano

Miałem gamepass i gold do grudnia tego roku.
Połączyłem te usługi za 8 zł i mam teraz Ultimate do czerwca 2020. Gdyby tak sony rozpieszczało swoich klientów [emoji4]

Opublikowano

Jestem pewny, że w pewnym momencie te wszystkie promocje zostaną bardzo mocno ukrócone dlatego warto korzystać póki Spencer nas rozpieszcza.

Edytowane przez ASX

Opublikowano

No właśnie ja zyebałem sprawę bo od razu wziąłem dwa miechy za 8zł zamiast pierw doładować jakimś goldem. Jest jakiś przelicznik ile dodaje do XGPU 3-miesięczny gold, roczny gold itp. itd.

Opublikowano
14 minut temu, Figuś napisał:

No właśnie ja zyebałem sprawę bo od razu wziąłem dwa miechy za 8zł zamiast pierw doładować jakimś goldem. Jest jakiś przelicznik ile dodaje do XGPU 3-miesięczny gold, roczny gold itp. itd.

767u2zu8xe331.png

Opublikowano

jak kupilem game passa zwykłego kiedyś w promocji dla nowych użytkowników, to ultimate w promocji dla nowych użytkowników też wejdzie? Czy to jeden pies i z promocji na ultimate nie skorzystam?

Edytowane przez D.B. Cooper

Opublikowano

Skorzystasz bo promocja dotyczy zmiany twojego GP na GP Ultimate.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
Teraz, hav7n napisał:

Skorzystasz bo promocja dotyczy zmiany twojego GP na GP Ultimate.

to z godnie z grafiką wyżej najlepiej teraz jeszcze doładować golda przed gp ultimate?

Opublikowano

Tak.

Gold + GP = Ultimate