Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
7 godzin temu, Figuś napisał:

@suteq WWZ dzisiaj?

W tygodniu to ja mogę grać najwcześniej o 23, ale w weekendzik to możemy pograć jakoś wieczorkiem. No chyba, że gra okaże się crapem to wiadomo. :usmiech: 

Opublikowano
14 minut temu, suteq napisał:

W tygodniu to ja mogę grać najwcześniej o 23, ale w weekendzik to możemy pograć jakoś wieczorkiem. No chyba, że gra okaże się crapem to wiadomo. :usmiech: 

Zostaw ją ;) ale jak co to na niedzielę można się ustawić, bo w sobotę nie dam rady :D

Opublikowano

A no spoko. Zagrałem teraz meczyk w multi no i takie ubogie TLOU z zombiakami. Podoba mi się nawet. :usmiech: 

Opublikowano

No beka że komuś podoba się jakaś gra, masz racje

Pograłem chwile wczoraj w WWZ z randomami i musze przyznać że przesiadka z mięsistego gunplayu gearsów do tego jest bardzo bolesna, do tego grafika przypomina produkcje z xboxa 360, no ale przynajmniej coop online działa spoko i nie ma problemu by znalezc ludzi do gry i to chyba tyle z plusow

Opublikowano
6 godzin temu, II KoBik II napisał:

Standardy forumka. Beczka z tego ze ktoś ma pojarke w GR BREAKPOINT ale ten crapik to już jest okejka :reggie:

Granie w crapy od Ubisoftu to zawsze dobry powód do beczki. :usmiech: 

Opublikowano

Gram sobie właśnie z Figusiem w WWZ i jak single to kupsztal niesamowity tak multi jest bardzo rajcowne, szczególnie z kimś więc jak ktoś ma ochotę coś pograć to zapraszamy. :cool: :lapka: 

Opublikowano

Lepiej w girsy popiłować niż tracić czas na wwz :lapka:

Opublikowano

Ja się lepiej bawię w multi WWZ niż w multi Gearsów. :usmiech: 

Opublikowano

Ogrywania średniaków z Figusiem ciąg dalszy. Dzisiaj będzie to Friday the 13th, a potem niewykluczone że przerzucimy się na WWZ w multi. Jakby ktoś chciał się dołączyć to pewnie będziemy zaczynać tak między 17 a 18. :usmiech: :lapka:

Opublikowano

subnautica :banderas:

Zbyt dużo tych gier do ogrania

Opublikowano

Wciąż nie mogę uwierzyć, że takie dobrocie jak The Outer Worlds ot, tak sobie wpadają do Game Passa. Usługa właściwie za nic na trzy lata wjechała i teraz raz po raz najzwyczajniej w świecie pobieram sobie czy to Gearsy 5, czy to TOW na premierę.

:xboss:

Opublikowano

Szkoda, że Panzer Dragoon Orta nie dla nas. Miałem ochotę popykać a tu się okazało, że Europa nie dostaje gierki. 

Opublikowano

Afterparty i TOW na premierę? Jeszcze jak. :banderas:

Opublikowano

Dzienkuje panie Spejson za te dary. Minit bedzie rozgrzeweczka przed głownym daniem w piatek.

Opublikowano

Pany, jest preload The Outer Worlds na XO? Przez apkę chcę dodać do ściągania i jest, ale tylko wersja PC :dog:

Opublikowano

Mozna juz pobierac, normalnie ze sklepu xboxa

Opublikowano

Od siebie polecam Subnautica, świetny, klimatyczny tytuł. Co prawda wzięty praktycznie na premierę na XO, ale dopiero teraz na dobre się do niego dorwałem. 

Co do samego gamepassa - szanuję, pomijam fakt, że za 8 zł przeszedłem m.in. Metro Exodus, Gears, a i dzieciaki radochę miały z Lego Undercover :)

Opublikowano

Statystyki potwierdzają to co w sumie wszyscy już wiedzą GamePass jest pełen kozackich gier

Opublikowano
W dniu 22.10.2019 o 21:03, Dante napisał:

Szkoda, że Panzer Dragoon Orta nie dla nas. Miałem ochotę popykać a tu się okazało, że Europa nie dostaje gierki. 

było o tym jakieś info gdzieś?  też czekałem bo chciałem sobie popykać a nie widać tego w gamepassie