Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Przymierzam się do kupna EA Access na PS4, może mi ktoś powiedzieć czy któryś z FPS'ów nadaje się do przejścia kampanii w singlu? Battlefield (1, 4, 5, hardline), battlefront 2, titanfal 2?

Z tego co mi się obiło o uszy to titanfall ma dość ciekawą kampanię, może ktoś potwierdzić?

Opublikowano

Ten ultimate gamepass za 4zł to jest dla wszystkich, czy tylko dla nowych użytkowników?

Opublikowano
Godzinę temu, malik1234 napisał:

Przymierzam się do kupna EA Access na PS4, może mi ktoś powiedzieć czy któryś z FPS'ów nadaje się do przejścia kampanii w singlu? Battlefield (1, 4, 5, hardline), battlefront 2, titanfal 2?

Z tego co mi się obiło o uszy to titanfall ma dość ciekawą kampanię, może ktoś potwierdzić?

Na pewno Titanfall 2, ale od biedy mozna sprawdzic Battlefront 2, BF4 i Hardline tez.

Opublikowano
38 minut temu, Yakubu napisał:

Ten ultimate gamepass za 4zł to jest dla wszystkich, czy tylko dla nowych użytkowników?

Dla nowych

Opublikowano
5 godzin temu, Bansai napisał:

Na pewno Titanfall 2, ale od biedy mozna sprawdzic Battlefront 2, BF4 i Hardline tez.

Proszę nie wprowadzać kolegi na mine z 4 i Hardline. Przecież to crapy jakich mało. 

Opublikowano

Dlaczego w ogóle EA Access tak bardzo różni się od Origin Access? Rozumiem, że na PC są 2 abonamenty, droższy i tańszy, ale nawet w tym za 15 zł jest cała masa multiplatform, których na konsolach nie ma w ofercie.

Opublikowano

Nie wiem, może zadzwoń do Cenegi?

Opublikowano
2 godziny temu, suteq napisał:

Proszę nie wprowadzać kolegi na mine z 4 i Hardline. Przecież to crapy jakich mało. 

Hardline? Najgorsze 5h w moim życiu. 

Opublikowano

Obie (pipi)owe. Jedyny dobry FPS od EA w tej generacji to titanfall 2 w singlu i 1 w multi

Opublikowano

polecam obadac lonely mountains: downhill

bardzo chillujacy acz pozniej wymagajacy indor, szybkie 3 minutowe zjazdy z roznymi challengami na zaliczenie

proste sterowanie ale mega rajcowne

Opublikowano

3 lata bo 36 miesięcy to maks wykupienia subskrypcji do przodu.  Kody podobno szybko się rozeszły bo ludzie próbowali nabić tak dużo jak się da. 

Edytowane przez Dante

Opublikowano

ssq837jvubv31.jpg?width=640&height=360&c

2020 i to tylko gry od XGS a dojdzie jeszcze kilka z nową generacją i setki gier od zew. devów  :daddy:

Opublikowano
W dniu 26.10.2019 o 20:43, kermit napisał:

polecam obadac lonely mountains: downhill

bardzo chillujacy acz pozniej wymagajacy indor, szybkie 3 minutowe zjazdy z roznymi challengami na zaliczenie

proste sterowanie ale mega rajcowne

Sprawdź też Descenders jeśli Ci się podobało. Fajna gierka o zjezdzaniu z góry rowerem w formie rogalika

Opublikowano

descenders akurat mi nie podeszło :/

Opublikowano

gry w goldzie to tylko dodatek do samego golda więc nie ma co wymagać :dunno: shelrocka już dawno ograłem, może final station sprawdzę, łatwy calak :teehee:

Opublikowano

No łatwe calaczki. Szkoda, że do Final nie dali DLC za darmoszkę ;p

Opublikowano

na 99%. plus taki że nie znikną i są przypisane do konta dopóki masz golda albo skynet nie przejmie kontroli.

Opublikowano

Spojrzałem na wiki i był sherlock, ale inna część. Final station też nie było.