Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

My Friend Pedro już jutro na xboksiku. Pięknie. :banderas:

Opublikowano

Jakoś mnie ta gra ominęła, ale pierwszy gameplay na YT i włączyłem od razu z pracy ściąganie na konsole :obama:

Opublikowano

Podobno Control tarafi wktotce do XGP. 

E:

Pedro jaki sztos :obama:kto nie gra ten Mendrek. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Po pograniu w Hong Kong Massacre, a później w Pedro to korzystniej jednak wypada ten pierwszy tytuł. Aczkolwiek i tak bawię się całkiem dobrze. Zobaczymy kiedy (i czy w ogóle) dopadnie mnie znużenie. 

Opublikowano
  W dniu 5.12.2019 o 21:19, suteq napisał(a):

Po pograniu w Hong Kong Massacre, a później w Pedro to korzystniej jednak wypada ten pierwszy tytuł. Aczkolwiek i tak bawię się całkiem dobrze. Zobaczymy kiedy (i czy w ogóle) dopadnie mnie znużenie. 

Według howlongtobeat.com gierka to 4-5h

Opublikowano

Pedro dla mnie sztos, miałem niedawno kupować na Steam, cieszę się że trafił do GP.

Opublikowano

Jedna gra doszła:

Dead Island kolekcja.

Nie wiem czy było, ale na konsoli pokazuje, że MS dodał razem z Pedro.

Opublikowano

Doszło jakieś Ticket to Ride. To chyba jakaś karcianka. 

@Rozi pamiętaj, że Ori jest w Game Pass. Jedna z gierek mojego życia :banderas:

Edytowane przez chris85

Opublikowano
  W dniu 11.12.2019 o 16:50, chris85 napisał(a):

Doszło jakieś Ticket to Ride. To chyba jakaś karcianka. 

@Rozi pamiętaj, że Ori jest w Game Pass. Jedna z gierek mojego życia :banderas:

Ticket to Ride jest cyfrowym odpowiednikiem gry planszowej, polski tytuł to Wsiąść do Pociągu. Całkiem fajna gra rodzinna.

Ori oczywiście must play, Game Pass skrywa tyle smakowitości, że nie ogarniam. Jeszcze jak zobaczyłem listę gier we wstecznej i uświadomiłem sobie, że one są do pobrania, to doszedłem.

Opublikowano
  W dniu 11.12.2019 o 17:36, 20inchDT napisał(a):

Trailer na samym końcu zdradza, że gra trafi też do GP.

jeśli będzie tak piękna jak na pc to polecam cieplutko :banderas:

Opublikowano

A dostałeś do konsoli jakiś kod w prezencie? Może się mylę, ale to jest chyba tak, że gamepass na kod jest do wykorzystania tylko raz. W sensie, że jak raz doładujesz konto gamepassem na miesiąc to potem już nie możesz za pomocą kodu. Tylko teraz właśnie nie wiem, czy to działa tylko na kody miesięczne, czy 3-miesięczne też.

Opublikowano

Ten kupiłem dwa razy i dodał mi 4 miesiące Ultimate Game Passa, polecam :cool: 

Z konsolą dostałem kod na Golda miesięcznego.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano
  W dniu 12.12.2019 o 13:43, Rozi napisał(a):

Ten kupiłem dwa razy i dodał mi 4 miesiące Ultimate Game Passa, polecam :cool: 

Z konsolą dostałem kod na Golda miesięcznego.

4 miechy xD  Kolego tutaj się cebuli na 2 lata+

Opublikowano

Ta twoja cebula to dymka. Trzeba było najpierw wbić te kody na gp, a dopiero potem konwersję na gpu. Tak w ogóle to ty masz wyłączone rozliczenia cykliczne? Przy wbiciu 2x 3msc GP powinno wyskoczyć czy chcesz włączyć i wtedy kolejny miesiąc by wpadł :cebula:

Opublikowano

4 miechy? E to nawet nie będę sie schylać.:sir:

Opublikowano
  W dniu 12.12.2019 o 15:57, chris85 napisał(a):

4 miechy xD  Kolego tutaj się cebuli na 2 lata+

bądź wyrozumiały dla świeżaka :yao: