Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

No wiesz co :[ 

Mam nadzieję, że dadzą AC7 też na PC to pogram w normalnej jakości. :) 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

AC7 :banderas:    

i daty 

• 19.03 - Ace Combat 7: Skies Unknown
  • 19.03 - Kona
  • 19.03 - The Surge 2 – Xbox One X Enhanced
  • 24.03 - Bleeding Edge – Xbox One X Enhanced / Xbox Play Anywhere
  • 26.03 - Power Rangers: Battle for the Grid

Edytowane przez chris85

Opublikowano

AC7 i Kona super, będzie grane 

Opublikowano

Przeoczyłem gdzieś fakt, że NBA 2k20 trafiło do GP. Pobrałem w weekend i się wciągnąłem w NBA pierwszy raz od bardzo dawna. Mam nadzieję, że na długo zostanie.

Do tego na zmianę pierwszy DOOM, a w kolejce jeszcze inne tytuły do sprawdzenia.

Opublikowano

Ja ostatnio Plague Tale (2 rozdziały za mną - świetna gra) i Ace Combat (jestem na 5 misji i coś czuje że będe żałował że wybrałem normalny poziom trudności zamiast łatwego)

Opublikowano
  W dniu 23.03.2020 o 12:53, ASX napisał(a):

Ja ostatnio Plague Tale (2 rozdziały za mną - świetna gra) i Ace Combat (jestem na 5 misji i coś czuje że będe żałował że wybrałem normalny poziom trudności zamiast łatwego)

Powiem Ci, że w okolicach 10 misji możesz faktycznie bardzo tego pożałować :P O ostatnich już nie wspominam nawet. Nie wiem czy w ogóle potrafiłbym to przejść na padzie przy najwyższym poziomie trudności :dynia:

Opublikowano

:smutas:niedobrze

to chyba zaczne od początku na easye

Opublikowano
  W dniu 23.03.2020 o 13:53, blantman napisał(a):

hehe mi dała w kość misja przedostatnia albo ostatnia i to na easy xD

Daj spokój, tam są dwie albo trzy misje, które powodowały u mnie chęć rozwalenia pada :dynia:

Liczbę podejść na najniższym poziomie trudności pozostawię jednak dla siebie :dynia:

Opublikowano

Podobnie było bodaj w szóstce na X360. Do pewnego momentu jakoś szło, ale jak pojawiła się ta misja z tym ogromnym wielosilnikowym bombowcem (?) i było wtedy na tyle :( 

Opublikowano

Mocny początek kwietnia. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No i gites. Mam nadzieję, że tym razem gameplay jest dobry skoro platynowi robili.

Opublikowano

ciekawe kiedy zaczna dawac dobre gry do passa 

Opublikowano

No ostatnio same "flagowe" wrzutki do XGP to jakieś japońskie (pipi). 

Yakuza, Ace Combat, FF, Kingdome Hearts teraz Nier? 

Opublikowano

Ale od kingdom hearts to prosze sie odpyerdolic :yano: Kurła zacząłbym grać w 3, ale nie pamietasz wszystkiego z poprzednich czesci, a na 3ds nie chciało mi się grać w DDD. Mogliby wrzucić do GP te remasterki, a nie dziady chcą 200 tylko za jedną kolekcję, a na ps4 za grosze mozna całość dorwac.

Opublikowano
  W dniu 29.03.2020 o 20:05, 20inchDT napisał(a):

Ale od kingdom hearts to prosze sie odpyerdolic :yano: Kurła zacząłbym grać w 3, ale nie pamietasz wszystkiego z poprzednich czesci, a na 3ds nie chciało mi się grać w DDD. Mogliby wrzucić do GP te remasterki, a nie dziady chcą 200 tylko za jedną kolekcję, a na ps4 za grosze mozna całość dorwac.

Przecież ta gra ma z 17 lat, 50 czarnych charakterów, i milion wątków xD

Najwięksi fani nie ogarniają już tej serii

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Jesli ktos czuje się zagubiony  w fabule lub zapomnial co się dzialo w poprzednich częściach to na szczescie Dunkey nagrał film w ktorym w 4 min wszystko przejrzyście tlumaczy

Opublikowano

Jak ktoś ma właśnie wywalone w fabułę KH3 to warto grać?