Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Gość suteq
Opublikowano

No wiesz co :[ 

Mam nadzieję, że dadzą AC7 też na PC to pogram w normalnej jakości. :) 

Opublikowano (edytowane)

AC7 :banderas:    

i daty 

• 19.03 - Ace Combat 7: Skies Unknown
  • 19.03 - Kona
  • 19.03 - The Surge 2 – Xbox One X Enhanced
  • 24.03 - Bleeding Edge – Xbox One X Enhanced / Xbox Play Anywhere
  • 26.03 - Power Rangers: Battle for the Grid
Edytowane przez chris85
Opublikowano

Przeoczyłem gdzieś fakt, że NBA 2k20 trafiło do GP. Pobrałem w weekend i się wciągnąłem w NBA pierwszy raz od bardzo dawna. Mam nadzieję, że na długo zostanie.

Do tego na zmianę pierwszy DOOM, a w kolejce jeszcze inne tytuły do sprawdzenia.

Opublikowano

Ja ostatnio Plague Tale (2 rozdziały za mną - świetna gra) i Ace Combat (jestem na 5 misji i coś czuje że będe żałował że wybrałem normalny poziom trudności zamiast łatwego)

Opublikowano
27 minut temu, ASX napisał:

Ja ostatnio Plague Tale (2 rozdziały za mną - świetna gra) i Ace Combat (jestem na 5 misji i coś czuje że będe żałował że wybrałem normalny poziom trudności zamiast łatwego)

Powiem Ci, że w okolicach 10 misji możesz faktycznie bardzo tego pożałować :P O ostatnich już nie wspominam nawet. Nie wiem czy w ogóle potrafiłbym to przejść na padzie przy najwyższym poziomie trudności :dynia:

Opublikowano

Podobnie było bodaj w szóstce na X360. Do pewnego momentu jakoś szło, ale jak pojawiła się ta misja z tym ogromnym wielosilnikowym bombowcem (?) i było wtedy na tyle :( 

Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

Mocny początek kwietnia. 

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Ale od kingdom hearts to prosze sie odpyerdolic :yano: Kurła zacząłbym grać w 3, ale nie pamietasz wszystkiego z poprzednich czesci, a na 3ds nie chciało mi się grać w DDD. Mogliby wrzucić do GP te remasterki, a nie dziady chcą 200 tylko za jedną kolekcję, a na ps4 za grosze mozna całość dorwac.

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, 20inchDT napisał:

Ale od kingdom hearts to prosze sie odpyerdolic :yano: Kurła zacząłbym grać w 3, ale nie pamietasz wszystkiego z poprzednich czesci, a na 3ds nie chciało mi się grać w DDD. Mogliby wrzucić do GP te remasterki, a nie dziady chcą 200 tylko za jedną kolekcję, a na ps4 za grosze mozna całość dorwac.

Przecież ta gra ma z 17 lat, 50 czarnych charakterów, i milion wątków xD

Najwięksi fani nie ogarniają już tej serii

Edytowane przez chris85
Opublikowano

Jesli ktos czuje się zagubiony  w fabule lub zapomnial co się dzialo w poprzednich częściach to na szczescie Dunkey nagrał film w ktorym w 4 min wszystko przejrzyście tlumaczy

• Haha 1