Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Tak za darmo dla światów niektórych. Ale nie koniecznie musisz kończyć. Fajnie że każdy świat ma swoją mini historie. Za to ostatnie 5-6 h to cringe fest głównej fabuły serii więc wtedy możesz się poddać. Ale światy toy story czy piratów :banderas:

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

ta strona jest w ogóle wiarygodna? będzie oficjalna wrzuta od xboxa w mediach społecznościowych to się oceni. 

Opublikowano

Mozna dodać do konta, więc jest wiarygodna.

Edit: Jak chcecie sobie przypomnieć fabułę pierwszego Niera przed Automatą, to polecam obejrzeć. Wciąż nie będziecie wiedzieli o co chodzi, ale chociaż nie przyjdzie wam do głowy pomysł zagrania w tę abominację.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Z chęcią ukończę drugi raz Automatę na koxiku z wypiekami czekając na zapowiedziany "remaster" pierwszego Niera

Opublikowano

wala w (pipi)a z tym minecraftem, a pogralbym juz

Opublikowano

W połowie kwietnia GP xbox opuszczają:

• Guacamelee! Super Turbo Championship Edition
  • MX vs ATV Reflex
  • Prey
  • Samurai Shodown II
  • The Book of Unwritten Tales 2

PC:

• FEZ
  • Into the Breach
  • Prey
  • Valkyria Chronicles

Tego guacamelee to chyba nigdy nie zacznę, bo za duzo gier jest :pechowiec:

Opublikowano

Dlatego nagle dzisiaj mi przy Into the Breach się pojawiło, że tytuł niedługo opuści usługę. Dobrze, że mam na Epicu. :cool: 

Opublikowano

Dobrze że the book of unwritten tales mam prawie skończone. Jakieś 1,5 rozdziału do końca. Wiedziałem że kiedyś ten dzień nastąpi że zmuszą do szybszego skończenia.

Btw dzisiaj jakaś popierdółka doszła do GP o rozwożeniu paczek. Nie widziałem jej wcześniej na liście. 

Opublikowano
38 minut temu, SpacierShark123 napisał:

Wiadomo jakiego dnia wrzucają liste na kolejny miesiąc ? Obecnie tylko Nier jest znane

Najświeższe info zawsze na Twitterze. 

Opublikowano
Godzinę temu, Colin napisał:

Dobrze że the book of unwritten tales mam prawie skończone. Jakieś 1,5 rozdziału do końca. Wiedziałem że kiedyś ten dzień nastąpi że zmuszą do szybszego skończenia.

Btw dzisiaj jakaś popierdółka doszła do GP o rozwożeniu paczek. Nie widziałem jej wcześniej na liście. 

Death stranding?:pawel:

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Death stranding?:pawel:

Na szczęście zapowiada się lepiej 

Edytowane przez chris85