Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
51 minut temu, Figuś napisał:

Muszę Ruinera dokończyć, kurde akurat teraz jak mam roboty do niszczenia z Panią Android

10/10 polska gierka :banderas:Calaczek trudniejszy niż na ps4.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Na głównej jest napisane "Do końca kwietnia abonenci Xbox Game Pass otrzymają szansę pobrania pięć nowych tytułów i aż trzy pozycje z tej listy zadebiutują właśnie w ofercie." W jakim sensie do końca kwietnia? A potem już nie? Wydawało mi się, że to standardowa oferta XGP, gdzie coś nowego dają i coś wypada.

Opublikowano

Skrót myślowy, pewnie chodzi o to że jakieś  trzy gry na premierę będą dostępne  od razu w game passie jak np. Blair Witch

Opublikowano

gdzie najtaniej teraz gold 12mc?

no patrzę na cdkeys już miesiąc i poniżej 200zł nie schodzi, a to jakiś yebany żart :nosacz2:

Opublikowano

Za dużo mam rzeczy pokupowane na swoim koncie przez te 14 lat szanowania firmy, żeby ryzykowac jakies vpny dla 60zł.

Opublikowano

To kup za normalną regularną cenę w Polsce, i pokaż że dalej po czternastu latach szanujesz markę :ragus:

Opublikowano
5 minut temu, Matriks_1111 napisał:

Ale co złego jest w zdrapce z CDKeys i odpalenie tego przez VPN na Brazylię? 

No jestem w stanie się założyć, że to nie jest zgodne z którymś tam regulaminem MS i pewnie można za to wyłapać bana. :nosacz:

Opublikowano
26 minut temu, maciucha napisał:

No jestem w stanie się założyć, że to nie jest zgodne z którymś tam regulaminem MS i pewnie można za to wyłapać bana. :nosacz:

To szukaj zdrapek na Enebie, chociaż pewnie to też nie jest do końca zgodne z regulaminem MS :nosacz3:

Opublikowano

Ktoś w ogóle skyszalno banie za zdrapki? Ludzi od lat kombinują jak tylko mogą, kupując passy na 3 lata za 4 zł i nikt nigdy bana nie dostal.

Opublikowano
50 minut temu, easye napisał:

kupując passy na 3 lata za 4 zł i nikt nigdy bana nie dostal.

slxyb.jpg

Dlaczego ktokolwiek miałby dostać bana za skorzystanie z oferty MS?

Opublikowano

A da się za 4 zl cały czas przedłużać GP ze strony MS...? Chodzilo mi o to że robią milion kombinacji alpejskich, kupują kody z Argentyny, bez vpn na Eneba, później łączą z promocjami MS za 4 zl, bądź z kodmi z CD-Keys, z Xbox live, Jeszce z innych stron, tworzą nowe konta, no cuda wianki by zapłacić jak najmniej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak masz na mysli konwersję golda na GPU to tak, wciąż można zrobić to na maks 3 lata za marne 4zł.

Opublikowano

Co najlepsze Ms sam zachęca do tej konwersji

Ale pewnie tylko podpuszcza graczy by potem ich zbanowac xd

Opublikowano

Z tymi banami za kody kupione w keyshopach to jest trochę prawdy. Jak kod został kupiony za pieniądze ze skradzionej karty, to ten, kto wbije taki kod dostaje bana. Dlatego nie brać nic od złodziei z g2a, bo oni nawet nie sprawdzają kto u nich sprzedaje. W naszych sklepach i tak często są promocje na golda/gp, to można się tanio zaopatrzyć na długi okres.

Opublikowano

Polecam Journey to the savage planet które ostatnio wpadła do gamepassa.

Przyjemna gierka o eksploracji dziwnej planety, z fajnymi pomysłami i dobrym humorkiem

Opublikowano

Za(pipi)iście, szykuje się powrót na konia. Spaniała konsola.