Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To ja mam to samo. Ściągajcie stąd via remote download: https://www.microsoft.com/en-us/p/swos/btxhpv48v31z?activetab=pivot:overviewtab

(trzeba na konsoli zaznaczyć instalacje zdalne)

A support M$ to jest jakiś dramat na tym przykładnie mogę powiedzieć że nie ogarniają.

Edytowane przez czapa
Opublikowano
31 minut temu, 20inchDT napisał:

@marbel007 Czlowieku, jak ty w to dales rade grac? Jak tylko skrecam postacia, to trace pilke xD ani jednego gola nie jestem w stanie strzelic.

Achhh, przypomniały mi się czasy Amigi xD

Opublikowano
2 godziny temu, 20inchDT napisał:

@marbel007 Czlowieku, jak ty w to dales rade grac? Jak tylko skrecam postacia, to trace pilke xD ani jednego gola nie jestem w stanie strzelic.

Cały urok w tym systemie gry. Szybkie podania i przerzuty do przodu. Lekkie podanie w kierunku kolegi z zespołu i piłka idzie jak po sznurku. W dodatku można wtedy ją lekko podkręcić by ominęła przeciwnika. Bramki generalnie wpadają z ukosa. Ale były też wrzutki (dziś na padzie nie umiem już) czy proste strzały przy słupku, może z delikatnym podkręceniem. Cudo, ale ja w to już grałem jakieś 25, no może 23 lata temu! Rozegrałem dziesiątki (a może i setki), jak nie więcej sezonów. Kariera grającego trenera trwa 25 lat. Po 4 sezonie w klubie możesz dostać propozycję poprowadzenia reprezentacji, gdzie dobierasz sobie zawodników z całego świata, ręcznie. Tysiące męczy też rozegranych w coopie lokalnym z bratem, gdzie robiliśmy ligę/grupy na 24 zespoły, każdy po 12 klubów i jechaliśmy sezon czy puchar. Statystyki później, aż napawały dumą, czerwone i czarne krzyże kontuzji załamywały całe sezony, rozgryzanie statystyk piłkarzy... Kluczowe by miał eSkę przy statystykach, bo to oznaczało szybkość - FSV chyba było jedną z najlepszych kombinacji. Nie było Internetu czy nawet instrukcji, by się tego dowiedzieć! Piękne czasy ale to se ne vrati :cray:

• Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

@Basior Nie. Musiałbyś najpierw tego golda nabić na dłużej, a dopiero później aktywować Ultimate. Ewentualnie możesz nabijać sobie abonament kodami na 3 miesiące GP, które przy konwersji przedłuża Ci o dwa miesiące Ultimate.

Edytowane przez MYSZa7
  • Dzięki 1
Opublikowano

Mam zamiar pożyczyć xboxa od kumpla z pracy dla sprawdzenia tego czego nie mam na ps4, teraz moje pytanie z racji tego, że kolega nie ma niestety gry na której mi najbardziej zależy czyli sunset overdrive. Czy ta gra jest w game pass? I czy po założeniu konta zakupie w promocji tą usługę? Z góry dziękuję za podpowiedź. 

Opublikowano
13 minut temu, 20inchDT napisał:

Jest i tak

Dzięki wielkie to świetna wiadomość, ogarnę sobie w takim razie sunset i ori. Co prawda kumpel chciał mi dać kartę na miesięczną subskrypcję której nie wykorzystał, gdyż ma tyle czasu co ja, więc trochę szkoda. Wydam te kilka złotych dla tych gier.