Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry Xboty, nie wiem czy było ale w GP jest... 

Pożyczyłem swojego koxa, i chuy... chcę go już spowrotem. Co za klimat:obama:

• Plusik 1
Opublikowano

Pograłem 3h i wywaliłem, gra prezentuje się jak jakaś alpha, tragiczna płynność (wszystkie konsole) zlagowane sterowanie i bugi, szkoda bo lubię takie gry SF a ta gra mi podeszła klimatem i swoją formułą ale granie mnie męczyło, może kiedyś wrócę jak ogarną kwestie techniczne albo na XSX.

• Dzięki 1
Gość suteq
Opublikowano

Na PC działa elegancko. I ma fantastyczny Ray Tracing. 

Opublikowano (edytowane)

Najpierw Ori, teraz tu problemy... ogólnie MS dobrze rozgrywa swoją kartę, nakupowali i potworzyli devow to bardzo in plus, ale jeszcze optymalizacja trochę kuleje. A dziwne to bo przecież zawsze MS softem stał, cała ta wsteczna itp.

btw. Ori załatane już jest?

Pzdr. 

Edytowane przez alb84
Gość suteq
Opublikowano

No ale Deliver Us the Moon to nie jest gra MS, a Ori jest załatane już. 

Opublikowano

Zagrałem dziś w Deliver us the Moon jakieś 30min w trybie 1080p/60fps (XOX) i gra się całkiem ok. Drobne przycięcia są sporadycznie i nie psują one jakoś specjalnie doświadczenia z gry. Kolega może grał w trybie 4K/30fps i tam jest tragedia? No chyba że im dalej z rozgrywką tym jest gorzej.

Opublikowano
22 godziny temu, cithall napisał:

Zagrałem dziś w Deliver us the Moon jakieś 30min w trybie 1080p/60fps (XOX) i gra się całkiem ok. Drobne przycięcia są sporadycznie i nie psują one jakoś specjalnie doświadczenia z gry. Kolega może grał w trybie 4K/30fps i tam jest tragedia? No chyba że im dalej z rozgrywką tym jest gorzej.

Grałem w obu trybach, w 30fpsach gra dostaje wielkiego laga, za to w 60fsach drażnią dropy i niższa rozdzielczość, jedni mniej inni bardziej są wyczuleni na to.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, grykom napisał:

Mają sporo jsonów z listą gier i szczegółami na każdej z nich (i to w różnych językach).

No to też się jutro pobawię, bo od miesiaca nie mam nic do roboty w pracy, a jako świezak zaczynam zapominać pewne rzeczy.

Edit: Przed chwilą ściągnąłem update konsoli i pierwsze co sie rzuciło w oczy to zmiana logo gamepass przy włączeniu gry :p

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, grykom napisał:

Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem do niej. Reklam nigdy nie będzie. Strona jest codziennie i automatycznie aktualizowana.

Zapraszam: https://xbox.grykom.pl/

xbox.png

236 gier. Ostatnio myślałem, że liczba spadła poniżej 200 ale jest jeszcze spora nadwyżka :obama:

@Figaro to mogły być twoje plusy xD

Edytowane przez Hubert249
  • Haha 4
Opublikowano
Godzinę temu, grykom napisał:

Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem do niej. Reklam nigdy nie będzie. Strona jest codziennie i automatycznie aktualizowana.

Zapraszam: https://xbox.grykom.pl/

xbox.png

Pomyśl nad zielonymi belkami, a reszta to świetna robota.

• Plusik 1
Opublikowano
43 minuty temu, grykom napisał:

Dzięki, na plusach nie zależy mi jakoś mocno, bardziej chciałbym by ktoś ją czasem przeglądał bo trochę trwało jej zrobienie, a szkoda by się marnowała :)

@MYSZa7 kolor w topie podmieniony :)

47 minut temu, Colin napisał:

czysto, przejrzyście, fajne statsy. naprawdę fajnie zrobione :thumbsup:

Admin chyba może podpiąć posta żeby zawsze był jako pierwszy na każdej stronie tematu, wszystkim by to ułatwiło  znalezienie i przeglądanie stronki :cool:

• Plusik 1