Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Gierki z X360 zawsze bardziej mnie interesują, bo zostają na koncie niezależnie od posiadania Golda :nosacz3:

to z gierkami na xboxa one jest inaczej? poważnie pytam, bo byłem przekonany że na stale przypisują się do konta

Opublikowano

Tak, na obu platformach jak kończysz subskrypcję to tracisz dostęp do przypisanych gierek do czasu, aż jej nie odnowisz*.

*nie dotyczy gier z X360, w te można grać do końca świata i dzień dłużej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ze strony EA - On June 16, Need for Speed Heat drops into the EA Access and Origin Access Basic Vault*, giving all subscribers the opportunity to enter Palm City.

:banana:

• Plusik 2
Gość suteq
Opublikowano
11 minut temu, Colin napisał:

ze strony EA - On June 16, Need for Speed Heat drops into the EA Access and Origin Access Basic Vault*, giving all subscribers the opportunity to enter Palm City.

:banana:

A komu potrzebny ten crap. 

Opublikowano
27 minut temu, Hubert249 napisał:

Tymczasem Twitter XGP milczy od kilku dni. Wrzucają tylko deklaracje solidarności z czarnymi. Ech :/

corpo things, pr'owe pierdololo i inne nikomu niepotrzebne poprawności :bad:

23 minuty temu, suteq napisał:

A komu potrzebny ten crap. 

mi, chętnie pojeżdżę bo wygląda na lepszego nfs'a w ostatnich latach. nie to żeby poprzeczka była wysoko zawieszona czy coś. 

Opublikowano
4 minuty temu, 20inchDT napisał:

Kiedy jedi w ea access? :shieeet:

Pewnie w okolicy sierpnia. Skończyłem ją w ten weekend i szczerze mówiąc ,zachwyty nad nią są mocno przesadzone. Ani to souls-like, ani Uncharted w świecie SW, może poza wspinaniem się po ścianach.  Grafika jest cudowna, klimacik też, ale jak to bywa z EA- czegoś zabrakło. 

Opublikowano
1 minutę temu, Hubert249 napisał:

Pewnie w okolicy sierpnia. Skończyłem ją w ten weekend i szczerze mówiąc ,zachwyty nad nią są mocno przesadzone. Ani to souls-like, ani Uncharted w świecie SW, może poza wspinaniem się po ścianach.  Grafika jest cudowna, klimacik też, ale jak to bywa z EA- czegoś zabrakło. 

Wspaniała wiadomość!

Już się przyzwyczaiłem, ze niektore gry sa przehajpowane, wiec niczego szczególnego nie oczekuję.

Opublikowano

A to NMS nie było jeszcze w GP?

Wojna Krwi całkiem przyjemna rzecz do sprawdzenia. Przebudowany NMS też chętnie ogram. Nie jest źle.

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, suteq napisał:

No Man's Sky się w końcu sprawdzi, a reszta kasztany. :) 

Mamy inna definicje kasztana. Poza grami square i no Man sky same dobre gry widzę. Szczególnie na pc goty tytuły ale i wojna krwi bardzo fajny szpil. Grałem we wszystkie i gorąco polecam szczególnie battletecha

Edytowane przez blantman