Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Faka napisał:

Mają może we wstecznej Dead Space, bo nie wiem czy nie zamawiać pudła, czy na marketplace jest do kupienia?

W EA Play są

• Plusik 1
Opublikowano
1 minutę temu, Faka napisał:

Mają może we wstecznej Dead Space, bo nie wiem czy nie zamawiać pudła, czy na marketplace jest do kupienia?

Jest, wszystkie trzy części nawet, płyt nie kupuj bo ea play wchodzi do gamepassa i gry będą w nim dostępne

• Plusik 2
Opublikowano
14 godzin temu, Dante napisał:

O to byłoby ciekawe. Niby teraz Doom Eternal to gierka od Spencera to jakaś szansa jest chociaż taka Forza nie ma chyba dodatków za darmo.

Niema ale ten dodatek do Dooma to ma byc standalone więc jest bardzo duża szansa, że będzie day 1.

Opublikowano
16 godzin temu, Faka napisał:

A to gituwa, pogra się w końcu w dobrego survival horror.

Jeżeli pojawią się gierki Bethesdy to w tych klimatach warto zagrać w The Evil Within 1 i 2. Teraz żałuję, że kupiłem dwie części na Steam ;) Ta usługa EA play była by dla mnie fajna gdyby nie to, że większość gier z niej ograłem, a sportowe mnie nie interesują. Tak jak wspomniano są to głównie starsze gry (co nie znaczy, że słabe) jednak zastanawia mnie to, czy usługa będzie rozbudowywana w przyszłości. Ktoś coś wie o planach EA w tym zakresie?

Opublikowano

Akurat ograłem już te Evile, złe nie były, ale nie mają podjazdu do klimatu z Dead Space 1. A tak swoją drogą, to jeszcze brakuje im jakiegoś deala z Ubisoftem. Z EA mają, to może i dogadają się kiedyś z Ubi.

Opublikowano
52 minuty temu, Elitesse napisał:

Jeżeli pojawią się gierki Bethesdy to w tych klimatach warto zagrać w The Evil Within 1 i 2. Teraz żałuję, że kupiłem dwie części na Steam ;) Ta usługa EA play była by dla mnie fajna gdyby nie to, że większość gier z niej ograłem, a sportowe mnie nie interesują. Tak jak wspomniano są to głównie starsze gry (co nie znaczy, że słabe) jednak zastanawia mnie to, czy usługa będzie rozbudowywana w przyszłości. Ktoś coś wie o planach EA w tym zakresie?

Mogę się założyć, że TEW 1 i 2 zostaną dodane przed Halloween. Polecam ograć zwłaszcza część 2. 

Przespałem info? U mnie pojawił się pre-instal 

IMG_20200926_130056.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, SG1-ZIELU napisał:

Panowie może nie ten dział ale zapytam na ps4 mam znaną cebulę kont z kumplem czy na Xboxie też jest tak samo ?

3 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Tak, brat ustawia Twoje konto jako domowe na swojej konsoli i może pykać na swoim własnym koncie w gry z Twojego.

Tam gdzie brat wstaw kolega :)

• Plusik 1