Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, marbel007 napisał:

Warto jeszcze wziąć ten EA Play/Access na rok? Teraz kosztuje chyba 79 zł. Przełoży mi to na 3 czy 4 miesiące GPU? Mam GamePassa do kwietnia.

Warto.  Sam doładuję w listopadzie na 3 lata ale pewnie przez Węgry bo jest taniej, tych vpnów nie chcę mi się robić. 

Edytowane przez lpcl
Opublikowano

Jakiś czas temu M$ wysłał oficjalną wiadomość do uzytkowników o tym, że będzie konwertować EA play na GPU. Może jak okaże się, że skala kombinowania jest zbyt duża to zaczną wprowadzać jakieś ograniczenia ale na jakiej podstawie mieliby nie przeliczyć? W takim razie ktoś powinien oddać $ za zakupione kody, których nie można użyć. Chyba, że EA teraz w swoich warunkach sprzedaży umieści jakiś zapis, że kody nie będą działać na xboxie. 

Opublikowano

Jak dla mnie ogólnie słabo ale ta Katana wygląda najciekawiej. Miło, że pojawia się kolejna strategia. Gorzej, że też jest pozbawiona polskiej wersji językowej. Ostatnio chciałem sprawdzić Crusader Kings III i odbiłem się z powodu braku polskiego języka w grze.

Opublikowano

Po kupieniu Bethesdy brakuje kasy na nowe gierki do GP. 

Ale może coś trzymają jeszcze na listopad i premierę xsx. 

Opublikowano
W dniu 19.10.2020 o 16:18, 20inchDT napisał:

Meh. A na co, a po co to komu?

Po to, że jest, to jedno z najlepszych multi tej generacji. Im więcej ludzi spróbuje i nie odbije się, po pierwszych kilku meczach, tym lepiej.

Próg wejścia jest bardzo wysoki, ale jak się ogranie podstawy, to o jej. Gierka dostarczy Ci takich emocji jak żadna inna. :banderas:

Opublikowano

słyszałem dużo dobrego o Deep Rock Galactic, podobno bardzo przyjemna strzelanka kooperacyjna z rodzaju gier usług (twórcy cały czas dodają nową zawartość).  Miałem ochotę na tę pozycję od dłuższego czasu i ciesze się że wpadła do gamepassa