Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Dante napisał:

Jak coś nie przeliczy to potem trzeba będzie pisać do supportu MS. Ktoś chyba o tym już wspominał. Z jakiegoś powodu nie każdemu dobrze przelicza.  

Z obserwacji forum i moich znajomych wynika, że nie wzięło pod uwagę EA Play wykupionego w listopadzie... Mi też przeliczyło tylko 3 miesiące wykupione wczesniej a dobite dwa lata w listopadzie nie...

Opublikowano

Siemka mam pytanie, mam swoje aktualne konto z aktywnym ultimate do 29.01.2021. Wczoraj założyłem nowe konto i nabilem ultimate do 2023. Czy na tym pierwszym jak mi się skonczy subskrypcja bede mógł grać dalej online? Na drugim aktywnym koncie zamierzam jedynie pobierać oraz ustawić jako domowa.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, thx87 napisał:

nabilem ultimate do 2023.

Jakaś turbo cebula? Bo nie sądzę żebyś nabił max za cenę rynkową. Uchyl ździebka tajemnicy

edit: dobra już wiem

Edytowane przez Ryo-San
Opublikowano
2 hours ago, Bartg said:

U mnie już przeliczyło.

u mnie teraz pojawiło sie info ze ea play został skonwertowany do GPU, ale nie doliczylo xD no nic czekam, jak na dniach nic sie nie zmieni to pisze do supportu 

Opublikowano

U, mnie na razie nic nie przeliczyło. Cały czas mam suba na gpu i ea play oddzielnie. Zaczekam jeszcze kilka dni i potem najwyżej napiszę. 

Opublikowano (edytowane)

Ej mam bardzo szybkie pytanie. Kupiłem kody xbox game live i je już aktywowałem po vpnie na brazylii na 3 lata. Zgodnie z tą ofertą: https://www.pepper.pl/promocje/przypomnienie-sposob-na-xbox-game-pass-ultimate-na-36-miesiecy-308002?page=11#comment-5505038

Jestem na etapie kroków:

5. Wchodzimy na stronkę Xbox Game Pass.
6. Wybieramy opcję dołącz za 4zł na miesiąc.
7. W następnym kroku wybieramy opcję że chcemy przekonwertować Xbox Live Gold na Game Pass Ultimate i płacimy 4zł.
8. Wyłączamy rozliczenia cykliczne, żeby za trzy lata nie było niespodziewanego wydatku w postaci 55zł

Kliknąłem xbox ultimate game pass 4zł, przeklikałem okej, zgodziłem się na konwersję chociaż nie było nigdize informacji ile dostanę dni i teraz muszę jak rozumiem dodać jakąś metodę płatności i mi się to przekonwertuje? 

Mam coś takiego:

https://imgur.com/7V7MXVP

Edit: okej chyba sobie poradziłem. Trzeba było dodać metodę płatności i voila. 

Edytowane przez Xoltro
Opublikowano (edytowane)

U mnie przekonwertowało EA Play na... 0 miesięcy GPU :dynia: Support wlatuje.

EDIT: Dostałem info, że mam poczekać od 24 do 48 godzin, aż zakończy się proces konwersji EA Play na GPU.

Edytowane przez MYSZa7