Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gamepassowe konto na Twitterze znowu teasuje i wygląda na to że Control trafi do usługi.

Jeśli ktoś nie ograł to bardzo polecam

Opublikowano

czy w control też jest więcej oglądania i przewijania tekstu niż samej gry? bo quantum to właśnie taki bardziej serial z przerywnikami gejmplejowymi

Opublikowano

w Control jest zdecydowanie wiecej gameplayu niż w Alan Wake i Quantum Break, oczywiście nadal jest tona notatek do przeczytania i wiele minut filmików live-action, ale nie są obowiązowe i jak ktoś nie chce tego czytać lub oglądać to może lecieć przed siebie

Opublikowano

mnie Alan zmęczył powtarzalnym i ubogim gameplayem z przesytem strzelania. Na szczęście gra jest dosyć krótka więc można się było przemęczyć dla świetnej fabuły.

Opublikowano
5 minut temu, ASX napisał:

mnie Alan zmęczył powtarzalnym i ubogim gameplayem z przesytem strzelania. Na szczęście gra jest dosyć krótka więc można się było przemęczyć dla świetnej fabuły.

Podzielam. GP nuda w cholerę ale Kingowski klimat solidnie wynagradzał. Plus świetny OST.

• Plusik 1
Opublikowano
3 minuty temu, Czoperrr napisał:

Zainstaluj sobie aplikację na telefonie, dostaniesz powiadomienie.

a wywalone mam w telefony i aplikacje ;) Chcialem tylko wiedziec czy to jest zawsze ostatni dzien miesiaca czy np ostatni poniedzialek miesiaca.

Opublikowano

W aplikacji telefonu też nie pokazuje dokładnej daty, kiedy wylatują z GP. No ja jakoś nie mogłem tego znaleźć, jedynie napisane, że wkrótce zostaną usunięte i tyle.