Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu 6 nowych gier w gamepassie i już poważnie mogliby się uspokoić i nie dawać więcej. 

No dobra ściągnę jeszcze te motory, code vein i logiczną o pracy na magazynie i to koniec w tym roku.

• Dzięki 1
Opublikowano

yfZYmh0.jpg

Udało się złapać na promocję za 4 zł. Xbox Game Pass, to dobro w najczystszej formie.:yahoo: Ledwo co pożarłem kilkunastu ludzi w Carrion, a już otrzymałem komunikat, że okrążenia w Assetto czekają. Później postrzelałem w Destini II - jest już wsparcie XS i 60 /ks. :banderas:
Ukończyłem rewelacyjną Katane Zero i będę się zabierał za Unto the End, które spodobało mi się od pierwszej prezentacji.
Z chęcią spędzę wieczór przy No Man Sky w XS. W grę nie grałem. Nieśpiesznie kończę Jedi Fallen Order, a dzięki kapitalnej opcji quick resume powrót do wybitnego Dead Cell nie jest problemem - podobnie jak skok do innej gry. Ace Combat czeka, a już Greed Fall woła - "Sylvan, już prawie jestem na dysku".:fsg:

Hw7q5ML.jpg

Panie Spencer, bo jak nie ty, to kto. :xboss:

• Plusik 5
  • Lubię! 2
Opublikowano (edytowane)

Taaa jasne :kaz:

Dla mnie tez za dużo dobrego dają. Co prawda nie zdazylo mi sie jeszcze, zeby wypadla jakas gra, ktora chcialem przejsc i nie zrobilem tego wczesniej, ale z taka iloscia gier w koncu sie to zdazy.

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano

Jest za dużo, ale to dobrze bo prawie każdy coś dla siebie znajdzie. No i kilka mniejszych gierek, o których nie słyszałem lub mnie specjalnie nie interesowały do przetestowania za friko to dobra okazja. 

Opublikowano

Jeśli ktos jeszcze czeka na konwersje EA Play do GPU to jednak coś się dzieje. Ja dziś dostałem emaila z prosba o kontakt, na infolinii pani dodała mi 5 miesięcy, choć wg moich obliczeń powinno byc 4, więc do grudnia '21 spokój z GP :banderas:

Opublikowano
W dniu 17.12.2020 o 08:50, krupek napisał:

Jestem chyba odosobniony, bo jakoś nie czuję w ogóle zajawki na takie gierki 2d.

Chyba nie grałeś coopa lokalnego w Broforce. Zrób wyjątek.

• Plusik 2
  • Dzięki 1
Opublikowano
35 minut temu, Ma_niek napisał:

Kupilem sobie xboksika s do game passa i o jezu ile tu dobroci :) Spencer ty królu i to wszystko za 140 zl za rok :D I kiedy oglaszaja nowe gry do passa?

Zazwyczaj są dwa rzuty na początku i w środku miesiąca. 

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Gamepass, oddaj mi trochę życia! Wspaniała usługa, w weekend godzinne wyścigi w Forza Motorsport 7, a później ogrywane z dziewczyną mroczne Morkredd (można się pokłócić), piękne i ciepłe Call of the Sea i narkotyczny Tetris Effect: Connected (szkoda, że już na trzeźwo). Zapewne żadnej z tych gier bym nie kupił w normalnych warunkach. Jeśli kobieta mówi Ci, że Xbox i Gamepass to jest dobry deal, to musi tak być. Dzięki Panie Spencer :banderas:

Edytowane przez Czoperrr
  • Plusik 5
  • Lubię! 1
  • Haha 2
Opublikowano

Dla Dead Rising kupiłem x360:)

Wcześniej nie interesowały mnie gry na pierwszego xboxa ale ten Breakdown na zajawce wygląda nieźle. LN zacząłem ogrywać na PC ze Stema, a tamten ostatni tytuł kompletnie mnie nie interesuje. Ogólnie nie najgorsza oferta.

Opublikowano

Ja dostałem 3 gierki do konsoli a pierwszą jaką samodzielnie kupiłem to Crackdown i był lekki zawód. Za to kolejnym tytułem był właśnie Dead Rising i to był strzał w 10. Miodny tytuł i coś nowego na rynku. 

Breakdown bardzo słabo się zestarzał, nie polecam chyba ,że ktoś grał dawno temu i chciałby sobie przypomnieć gierkę.