Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale z tego, co wiem to ten Torchlight 3 to bardzo mocne pay to, czy co tam, żeby jakieś inne pierdoły mieć, więc średnio, średnio ten Gamepass w tym miesiącu.

Opublikowano
40 minut temu, Hubert249 napisał:

Na prawdę ciężko Ci wybrać cokolwiek dla siebie z tych 300 gier?  

mam w co grać ale to chyba normalne że mnie ciekawi co dorzucają do najlepszej usługi dla graczy której jestem subskrybentem?

Opublikowano
20 minut temu, krupek napisał:

Czyli lepiej pograć w Fifa 20 z EA Play, bo bardziej grywalna jest.

Oj wczoraj odpaliłem by zobaczyć co i jak się zmieniło po latach. Od Fify'98 co jakiś czas siadam, ostatnio Fifa18 i tak średnio powiem. W dodatku moje konto na EA wygasło i muszę je wznowić. Trochę wolna ta gra i drewniana. Co lepiej włączyłem od razu jakiś defaultowy mecz i na poziomie Amator się włączyło - tragedia! Na World class już lepiej, ale jakoś bez funu. W tym kontekście ten PES mnie zaciekawił, bo na poważnie grałem ostatnio w Szóstkę na PC ;)

Opublikowano

W dwa wieczorki opykaliśmy z moim młodym " A way out". 

Prawilnie przy 4paku.

Ależ to jest dobry tytuł. Nadspodziewanie dobry. Co prawda od pewnego momentu skrypt goni skrypt, niczym w rasowym cod-zie, ale jest bardzo fajnie. A to, że akcja 

Spoiler

toczy się w dużej mierze poza więzieniem??? Nie spodziewałem się.

Opublikowano

Dla mnie miesiąc zaczyna się ciekawie. PES, Torchlight i Injustice 2 wjadą na pełnej. Wszystkie trzy gry wiszą u mnie na wish liście od jakiwis czasu. Będzie można wcześniej zrobić preload czy do piątku trzeba czekać?

Opublikowano
41 minut temu, Hubert249 napisał:

Call of the Sea ale sztosik :banderas:

potwierdzam. ograłem sobie na raty, mega przyjemna gierka ze świetną narracją i klimatem. 

• Plusik 1
Opublikowano

Call of the Sea, bardzo fajna przygodówka w klimatach Lovecrafta. Niektóre zagadki trochę przekombinowane i zajęło mi dużo czasu by je rozwiązać. Być może zrobię drugi run by zebrać pominięte znajdźki.

Liczę na lepszą druga polowe miesiąca bo w tym rzucie ani jedna gra mnie nie zainteresowała. 

Opublikowano
Mialem ten sam problem. Podobno trzerba zmienic jezyk systemu na angielski
Udało się. Zmieniłem język na angielski, ściągnął się update dodając ten język i wszystko śmiga po powrocie do polskiego języka na konsoli.

Dzięki
Opublikowano (edytowane)

Mam wszystko połączone. Wcześniej działało a teraz jak klikam to wywala błąd i karze spróbować ponownie.

Edit.

Dobra, w apce Game Passa wywala błąd. A teraz wyszukałem gry w apce Xbox i tam już pobiera.

Edytowane przez Emtebe