Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z okazji walentynek promocja - do końca lutego forum bez Durra.

a teraz uprasza się o spokój i kulturę żebym nie musiał znowu strzelać :lapka:

• Plusik 4
Opublikowano

Czasem po prostu nie wiem co mam napisać po przeczytaniu ostatniej strony właśnie to jedna z tych chwil...

A wracając do gier z game pass. Ffxii na PS2 odbiłem się sromotnie przez wolne tempo i loadingi co chwila. Tutaj loadingi zerowe i X4 tempo powoduje że już w grę da radę pograć. Dałem szansę temu fajnalowi po 14 latach ponownie może uda mi się skończyć. Na razie najlepsze że postacie z prędkością X4 ładnie zapierdalaja. W końcu walki szybko się kończą w połączeniu z gambitami. Każdy jrpg powinien mieć możliwość przyspieszania walk. 

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Figuś napisał:

O Wreckfest w końcu się obada :)

+1, eeelegancko, że to wrzucili. Chciałem sprawdzić, ale jakoś nie miałem zajawki żeby kupować :notbad:

Edytowane przez ProstyHeker
Opublikowano

Wreckfest ograłem i zrobiłem calaka jak bym w weekendzie dla goldów.

Dirt5 ograłem bo kumpel pożyczył jak kupił konsolę. 

Kurna jakby człowiek wiedział to by się nie spieszył z graniem. Jak tu coś planować jak po kwartale ląduje w GP :yao:

• Haha 1
Opublikowano

Zawsze chciałem ograć Wreckfest,

Dirt 5 też spoko bo sprawdzi się grę twórców drivecluba

Lizne tez Elite Dangerous i Pillars of Eternity 2 z ciekawości

Opublikowano

Ale piękny miesiąc, Wrackfest miałem na Ps4, super gra, miałem brać ja tydzien temu w promce na Xboxa ale duch Spencera mnie powstrzymał, Dirta chciałem sprawdzić żeby mieć czyste sumienie (grałem we wszystkie Dirty)

No piękna wrzutka :obama: