Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Kona to bardzo klimatyczna przygodówka, polecam jeśli lubicie klimat kryminału i wszechobecnego śniegu.

Myślisz że druga połówka będzie zadowolona jak lubi kryminały? W formie widza oczywiście xD

Edytowane przez Szymek

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Kona to bardzo przyjemna gierka. Eksploracja, poznawanie historii i proste zagadki. Pod koniec pojawia się trochę akcji typowej dla horrorów hide & run ale nie ma tego zbyt wiele. Dobry tytuł do ogrania w dwa wieczory :)

Opublikowano
13 minut temu, Czoperrr napisał:

Bloodstained, ile mniej więcej czasu na przejście? Chciałem to ograć :)

Zrobiłem 100% w 29h. Może 20? Zdecydowanie warto przejść, bo żaden indyk nie odwzorowuje castlevanii w taki sposób jak przygoda Miriam.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Bloodstained mam rozgrzebane będzie trzeba się sprężyć 

Opublikowano

Nie no calkiem dobry zestaw gier wlasnie wypada... mam nadzieje ze cos dobrego dadza w tym miesiacu

Opublikowano

coś koło jeśli chcesz sam ograć. video guide za to nieco ponad 2h. trzeba będzie 100% pyknąć zanim zniknie.

Opublikowano

obawiam się że to pastgenowe NBA będzie najmocniejszą grą z marcowej oferty, co nie wróży zbyt dobrze bo w ogóle nie jestem zainteresowany koszykówką

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

obawiam się że to pastgenowe NBA będzie najmocniejszą grą z marcowej oferty, co nie wróży zbyt dobrze bo w ogóle nie jestem zainteresowany koszykówką

MS w natarciu zbiera siły na E3 202x.

Opublikowano
6 minut temu, ASX napisał:

Możesz mieć rację bo pierwsza połowa każdego kolejnego miesiąca 2021 była słaba. Dopiero w drugiej nadrabiali.

Opublikowano

Schabek sprzedaje next genową wersję, do GP trafi past genowa wersja, czy mechanicznie nie różniąca się od 2k20. No, ale to i tak spoko, świeża gierka sportowa będzie dostępna dla wszystkich z GP.

Opublikowano

Sportowy miesiac