Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciary żenady, no ale ja nie lubię sportówek. Ewentualnie w FMa bym pograł, ale nie chcę z gierek robić drugiej pracy xd

Opublikowano

Football Manager :banderas: a juz mialem kupowac

Z NBA to chyba nie wiadomo jeszcze jaka wersja ale fakt okladka jest na poprzednia generacje. Poza tym wersja next genowa caly czas trzyma cene, zadnych promocji nie bylo i nagle jeb w gp? No nie wydaje mnie sie

Aha, ostatnio kupilem Visage na ps store takze tego. Nie dziekujcie.

• Dzięki 1
Opublikowano

gratki za NBA, takie pozycje to już nie okruchy ze stołu :good:

spoiler - FIFA 21 będzie w Passie w maju, ponieważ tak ją teraz pozycjonują z kolejnością wrzutek do EA Play, tak było rok temu

Gość lpcl
Opublikowano

Może zagram ze 2 mecze w NHL, ostatnio to chyba grałem w to na ps one. 

Opublikowano (edytowane)

Szczerze przyznam że czekałem na tego Football Managera, ciekaw jestem sterowania no i na moim laptopie to już chodzi jak sraka. Będzie grane :xboss:

Edytowane przez Dalhi
Opublikowano

zabierają wiedźmaka to wrzuciliby jakieś innne goty, chociażby tego rdr2 z powrotem bo te nfl, nba, nhl to trochę rzyg jednak

Opublikowano

Taka dywersyfikacja gatunków to jest bardzo dobra strategia, nawet jesli nie każda wrzutka idealnie wpasuje się w gusta danego konsolomaniaka.

• Plusik 1
Opublikowano
20 minut temu, Soban napisał:

Sprawdze nhl bo ciekawi mnie czy mozna takie fajne bitki robic 1v1 jak w nhl 2000

a to w nhl piora sie po mordach? myslalem ze pan Oliwa powyjasnial wszystkich i juz nie ma bitek

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

Taka dywersyfikacja gatunków to jest bardzo dobra strategia, nawet jesli nie każda wrzutka idealnie wpasuje się w gusta danego konsolomaniaka.

niby tak, ale mogli dac jedną sportówkę, a za dwa tygodnie kolejną ;/

Opublikowano
12 minut temu, dee napisał:

Tak. 

Chociaż mogli troche wymieszać - w pierwszej połowe cześć tych sportówek pomieszana z pozostałymi a w drugiej reszta. Ale to tak jakby się czepiać na siłe.