Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
25 minut temu, ASX napisał:

Ubi to imo jeden z najlepszych wydawców w branży i mówię to bez przekąsu.

ich gry trzymają stały dosyć wysoki poziom, co roku wydają mnóstwo gier, ich tytuły mają bardzo fajne popremierowe wsparcie z nową zawartością. A to że ich koncept rozgrywki i mechaniki są tak masowo kopiowane przez innych twórców to przecież nie ich wina, że branża jest tak mało kreatywna :dunno:

u mnie jest tak ze jak odpalam (odpalalem) cos z Ubi to dostaje alergii. Nie wiem ale strasznie mnie te ich gry mecza. Oby dali cos innego

• Plusik 1
Opublikowano

Obecnemu Ubi jeszcze trochę brakuje do tego, co robili w czasach szóstej generacji, gdzie wydawali praktycznie hicior za hiciorem. Co by długo nie szukać, tytuły jak: Prince of Persia, Splinter Cell, Beyond Good&Evil. Odpalałeś którąkolwiek z konsol, widziałeś logo Ubi i wiedziałeś, że gierka będzie zajebista.

Wpadli w sidła recyklingu własnych pomysłów i kopiowania ich wszędzie, ale widać. że się starają. Immortal to kawał świetnej gry, z Asasynami starają się wprowadzać zmiany, efekt jest różny. Dywizja jest ciągle żywa, gra się w nią zajebiście i nadal można liczyć na wsparcie przyszłym contentem. Wg mnie powinni ożywić któryś ze starych IP - nowy Splinter wjeżdżałby day one. No i niech w końcu pokażą, co im z tego BG&E2 wchodzi, bo dawno nie było żadnego update, a przy pierwszych pokazach gierka zapowiadała się bardzo ambitnie. 

• Lubię! 1
Opublikowano (edytowane)

Z trojeczki nowych sandboxow wd legion numer uno a assassins zdecydowanie najgorszy. Ja mam duzy szacunek do ubi bo wbrew obiegowej opini dają tez oryginalne projekty jak steep, South park czy for honor.

Edytowane przez PanKamil
  • Plusik 1
Opublikowano
20 minut temu, Hum napisał:

Obecnemu Ubi jeszcze trochę brakuje do tego, co robili w czasach szóstej generacji, gdzie wydawali praktycznie hicior za hiciorem. Co by długo nie szukać, tytuły jak: Prince of Persia, Splinter Cell, Beyond Good&Evil.

A nie było tak, że BG&E okazało się komercyjną porażką?

Opublikowano

Sprzedaż chyba nie było zbyt dobra, ale recenzje były bardzo pozytywne. Gierka z miejsca stała się klasykiem i nie bez powodu, jak sądzę, Ubi nie szczędzi kasy na powstający obecnie prequel.

Opublikowano

co oni bidoki będą wrzucali jak im sie yakuzy skończą? Może polecą ze sportówkami z roczników 2000-2010? Ale obym ograł takiego ea krykieta 2007 :banderas: 

Opublikowano

Rainbow Six Siege,

ale są też cały czas krążące plotki, że na jesień oferta uplay może trafić do gamepassa. Ale to nic potwierdzonego

Opublikowano
4 minuty temu, Ukukuki napisał:

Rainbow Six Siege bardzo realne bo od dłuższego czasu chodzą ploty o przejściu na free to play. Więc pewnie przed tym przejściem wpadnie w abonamenty i do plusa. 

Siege już jest w ofercie

Opublikowano

Nie nie musisz nic zakładać . Ściągasz i grasz. Ja jestem w tej chwili w połowie pierwszego meczu  orl vs hou 90's . I moge Tobie powiedzieć , jeżeli nie jesteś jakimś mega napaleńcem basketa bez doświadczenia gier sportowych ... daruj sobie ściąganie past gena ( nie grałem w wersje series x )...  skok na kase w którym 2K u mnie osiagnął szczyt pazernosci. Grafa i animacje ledwo macają nba live ,  nie wiem początku lat 2000? :( (takie pierwsze moje wrażenie - nie linczujcie)

• Plusik 1
Opublikowano
11 godzin temu, DeeI3o napisał:

Nie nie musisz nic zakładać . Ściągasz i grasz. Ja jestem w tej chwili w połowie pierwszego meczu  orl vs hou 90's . I moge Tobie powiedzieć , jeżeli nie jesteś jakimś mega napaleńcem basketa bez doświadczenia gier sportowych ... daruj sobie ściąganie past gena ( nie grałem w wersje series x )...  skok na kase w którym 2K u mnie osiagnął szczyt pazernosci. Grafa i animacje ledwo macają nba live ,  nie wiem początku lat 2000? :( (takie pierwsze moje wrażenie - nie linczujcie)

Czy do dobrze rozumiem - nawet jak mam XSX, to ściąga się wersja past gen? 

Opublikowano

Niestety 2K i Sony to awangarda tej "nowej polityki cenowej", która objawia się także kasowaniem graczy za upgrade gier do wersji PS5/XSX. MS w tym względzie nie ma za wiele do gadania

• Plusik 1
Opublikowano

Wczoraj z ciekawości ściągnąłem wersje na Steam i nawet na najwyższych ustawieniach przy 140 fpsach w porównaniu z nextgenami to przepasc... nie chodzi juz tylko o grafike, ale i animacje. Jak ktoś lubi tego rodzaju sportowki i ma Nextgena to naprawdę niech się szarpnie na wersje nextgenowa...

• Plusik 1
Opublikowano

No nie zawracajcie sobie glowy ta wersja. Tylko nextgenowa, ewentualnie 2k20 bo 2k21 na past geny strasznie spierdolona jest.

A WD:L to tez syf, gralem na ps5 i po dwoch godzinach tych samych misji podziekowalem a jedyna przyjemnosc to latanie na dronie po fajnie zrobionym Londynie. To juz lepiej jakby tego Fenixa dali jak ma cos wleciec od ubi

Opublikowano
26 minut temu, dee napisał:

Niestety 2K i Sony to awangarda tej "nowej polityki cenowej", która objawia się także kasowaniem graczy za upgrade gier do wersji PS5/XSX. MS w tym względzie nie ma za wiele do gadania

A za jakie gry to sony kasuje za upgrade? Bo kojarze tylko pajaka