Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Ta usługa rośnie jak na drożdżach i szczerze mówiąc jestem totalnie zaskoczony, że MS tak mocno w nią zainwestował. Wiedziałem, że będzie im zależało, bo przecież chcą mieć rzeszę płacących haracz abonament graczy, ale nie spodziewałem się, że w ciągu pół roku:

• do usługi dołączy katalog EA
  • Bethesda będzie częścią rodziny XGS, a to oznacza ich gry day1 w passie
  • co miesiąc trafiać będzie coraz więcej gier AA i AAA, w dodatku także japońszczyzny

Spodziewałem się strzału, a dostałem kaiten geri na czerep. Szok.

No jeszcze jak wrzucą katalog ubi to już jakieś nowe gierki to raz na 6 miesięcy będzie można kupować. 

Sam na razie ogrywam dirta 5, dooma 64, nawet zastanawiam się nad morrowindem (nigdy go nie ograłem a dzięki tym lepszym teksturom wygląda znośnie), potem yakuza 6, outriders i uj wie co jeszcze tam wrzucą w samym marcu a co tutaj mówić o następnych miesiącach. 

Gość suteq
Opublikowano

Super, że kolejna duża gra omija XGP na PC a zamiast tego ląduje w xCloudzie. Na pewno dużo więcej osób z tego skorzysta niż na PC. :reggie: 

Opublikowano
13 minut temu, Hanza71 napisał:

Spencer krolu zloty jak smialem w ciebie zwatpic, bedzie grane.

xd

Opublikowano
7 minut temu, messer88 napisał:

Wiadomo co ten patch jeszcze robi bo 26gb to chyba nie jest tylko zwiększenie klatek 

To może od razu dodali tego Starfielda w tym upie. xd

Opublikowano

Wiadomo co ten patch jeszcze robi bo 26gb to chyba nie jest tylko zwiększenie klatek 
Nie mam pojęcia co jeszcze daje. Trzeba czekać na jakieś info od obsidian. Zwiększony klatkarz rzucił mi się od razu w oczy po odpaleniu - mega różnicę to robi
Opublikowano
55 minut temu, messer88 napisał:

Nie ma jakiś notek co zawieraja aktualizacje?

Opublikowano
11 hours ago, Bielik said:

No przecież powinna być również wyższa rozdzielczość? Szybsze ekrany ładowania i usprawnienia graficzne.

Gra już przed patchem na XSX lądowała się błyskawicznie 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Jutro wychodzi dlc to pewnie też się zassało z apdejtem. 

Co to za dlc? Fabularne? 

Opublikowano (edytowane)

Ten news z Undertale mi uświadomił, że tej gierki w ogóle nie było na Xboksach xd Była w Game Passie PC + wyszła dawno temu na większość platform (sam ogrywałem na steamie a potem na Switchu), więc to że ominęło iksy jakoś do mnie nie dotarło. W tłustych czasach gierka pewnie by została cichaczem dodana do store'a żeby się nie przyznawać że do tej pory jej nie było.

Outriders :reggie: 

Za to fps boost działa super, czas zacząć drugą setkę godzin przy Falloucie 4 :xboss:

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 minuty temu, Ma_niek napisał:

Cena tych dodatkow do f4 to chyba jakis zart jest

Za 4 dychy się wyrwie pudło z dlc.

Opublikowano

Za 5 blach można znaleźć kody na F4 GOTY, jeśli ktoś chce sobie ograć całość z dodatkami i nie chce chomikować pudełka.

edit: lol, albo i nie xD Po FPS Boost chyba wymiotło tanie kodziki

Opublikowano
13 minut temu, Ukukuki napisał:

Nie no te 2-3 gry rocznie można kupić cyfrowo na premierę jak ma się ciśnienie. 

Boje się spojrzeć ile u mnie rocznie takich gier jest. :reggie:

Opublikowano

Teraz to strach kupować gry przed premierą. Byłem bliski zakupu Outriders przed informacją o dostępie z GP. REVIII to chyba zbyt duży kaliber, by wskoczyło na premierę, ale i tak się wstrzymuję.