Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czyli nie zaczynam. Ostatnio mam przesyt takich gier. I większość w które grałem niczym się od siebie nie różniły. Uważam, że tego typu gry muszą czymś przykuwać uwagę, czymś się wyróżniać. A większość tylko opowiada historię, zero innowacji, nowych pomysłów. W tym gatunku dalej za wzór stawiam Oxenfree. 

Edytowane przez Aleks
Opublikowano

Dla mnie akurat oxenfree to było nic specjalnego, skończyłem ale niczego mi nie urwało dla mnie max 6/10. Natomiast deliver Us The Moon bardziej wpadło w mój gust i spokojnie dałbym 7/10 chociażby za sam kosmiczny klimat sifi, które zawsze mnie kręciły. Sama gra to niczym się nie wyróżnia, ale nadrabia niedostatki właśnie klimatem. Bardzo przyjemny tytuł. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Cytat

Both Rand and Nate from last night's Spawn Wave's podcast also are hinting that there will be more megatons dropping later this year.

Opublikowano
9 minut temu, Bigby napisał:

Może witchfire lub shadow warrior 3? Te gry chyba nie mają jeszcze daty premiery więc też mogą być brane pod uwagę. 

Opublikowano

Shadow Warrior 3 póki co jest jedynie zapowiedziane na PC. Witchfire chyba też, ale ogólnie nie wierzę, że ten tytuł wyjdzie w najbliższym czasie.

Najbardziej bym się ucieszył z Battlefielda i to byłaby rzeczywiście megatona.

Opublikowano

Mnie najbardziej by ucieszył Back 4 Blood, Batlefield meh i tak zaraz będzie w passie, a COD za duża marka nie ma szans, poza tym romansują z Sony 

Opublikowano
58 minut temu, Bigby napisał:

Shadow Warrior 3 póki co jest jedynie zapowiedziane na PC. Witchfire chyba też, ale ogólnie nie wierzę, że ten tytuł wyjdzie w najbliższym czasie.

Najbardziej bym się ucieszył z Battlefielda i to byłaby rzeczywiście megatona.

Z tego co pamiętam to sw 3 zapowiadali jako multiplatformę. 

Opublikowano
16 minut temu, kubson napisał:

Mnie najbardziej by ucieszył Back 4 Blood, Batlefield meh i tak zaraz będzie w passie, a COD za duża marka nie ma szans, poza tym romansują z Sony 

Oj tak byczq, Back 4 Blood bardzo bym przygarnął. 

Opublikowano
7 minut temu, suteq napisał:

Oj tak byczq, Back 4 Blood bardzo bym przygarnął. 

To w stylu left 4 dead? Jeśli tak to meh. 

Opublikowano

Far cry 6 też powinien byc w tym roku. Pewnie to będzie butterfield. Fajnie, że dają gierki aaa day one, ale na razie dla mnie wszystko to pass. Wolalbym jakieś japonskie pedo gierki jak scarlet nexus.

Opublikowano
52 minuty temu, ASX napisał:

FPS na jesień w gamepassie? Dla mnie liczy się tylko Halo Infinite :asax:

Ale do listopada to jeszcze daleko. 

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ten 3rd party FPS przecież to będzie Crossfire X. :reggie: 

Ale pisze, że deal jescze nie dogadany a ten crossfire to miał i tak wlecieć do gpu.