Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Pierwszy :obama:

Opublikowano

Tak sobie. Second Extinction pewnie na maksa zabugowana gierka w early Access a poza tym nic ciekawego. Fajnie się wycwanili z Cloudem bo będą wrzucać gry co od dawna są w Gamepass i mówić, że nowa gierka w usłudze. 

Opublikowano

O remake Destroy All Humans się sprawdzi. Zwłaszcza jak się ograło kiedyś oryginalną. 

Opublikowano

1 minutę temu, Faka napisał:

O remake Destroy All Humans się sprawdzi. Zwłaszcza jak się ograło kiedyś oryginalną. 

Ja właśnie oryginału nie ograłem i remaster DAH miałem gdzies tam na celowniku w dalszej perspektywie. Więc akurat ta pozycja na plus.

Opublikowano
3 minuty temu, Ma_niek napisał:

Ja pierdole jakie gówno :-D

Za każdym razem gdy coś wpada do GP to piszesz ten sam post.

Opublikowano

Destroy all humans fajna gierka, ale przeszedłem całość w weekend jak była w darmowym weekendzie w goldzie xD

Opublikowano

Coś ten Game Pass obniżył loty.

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Za każdym razem gdy coś wpada do GP to piszesz ten sam post.

I za kazdym razem ma racje

Opublikowano

W tym miesiącu w GP miały premierę 2 duże gry, ale trolle jak zwykle ujadają :dafuq:

Opublikowano

Tzn. żebyśmy mieli jasność: ja nie czepiam się tego, że nie jest zachwycony i nie chwytam za fraki mówiąc MA CI SIĘ PODOBAĆ KRUŁA ROZUMIESZ?!. Tylko tak średnio wygląda cały czas pisanie "kurwa co za gówno ja pierdolę" bez jakiegoś kawałka zdania, co i dlaczego mu się nie podoba. Nie wiem, może jakiś dziwny jestem.

Opublikowano

Nie podobają mu się gry wrzucane do Game Passa, to chyba jasne.

Opublikowano
5 minut temu, 20inchDT napisał:

W tym miesiącu w GP miały premierę 2 duże gry, ale trolle jak zwykle ujadają :dafuq:

i standardowo najwięcej do powiedzenia ma Rozi - "aktywny subskrybent usługi" xd 

Opublikowano
12 minut temu, ASX napisał:

i standardowo najwięcej do powiedzenia ma Rozi - "aktywny subskrybent usługi" xd 

Opłacałem Game Passa w zeszłym miesiącu, jakiś problem? Całe szczęście tylko tydzień.

Opublikowano
30 minut temu, Rozi napisał:

Opłacałem Game Passa w zeszłym miesiącu, jakiś problem? Całe szczęście tylko tydzień.

To teraz są opcje tygodniowe czy refunda zrobiłeś bo szkoda było 4 zł? 

Opublikowano
Godzinę temu, lpcl napisał:

To teraz są opcje tygodniowe czy refunda zrobiłeś bo szkoda było 4 zł? 

Kody z Eneby. Szkoda byłoby mi tego opłacać, pograłem chwilę w Siege i tyle.

Opublikowano
12 minut temu, Rozi napisał:

Kody z Eneby. Szkoda byłoby mi tego opłacać, pograłem chwilę w Siege i tyle.

To ile dałeś? I czy nie lepiej było założyć nowe konto i sprawdzić za przysłowiowe 4 zł? 

Opublikowano

rozi trolluje 

nie uwierzę że byłby tak głupi by opłacić gamepassa i spośród setek świetnych pozycji wybrać jakąś ubigierke sprzed 6 lat, a potem anulować subskrybcje