Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, ASX napisał:

rozi trolluje 

nie uwierzę że byłby tak głupi by opłacić gamepassa i spośród setek świetnych pozycji wybrać jakąś ubigierke sprzed 6 lat, a potem anulować subskrybcje

No co ty pewnie spencer płakał jak robił refunda. xd

Opublikowano
20 minut temu, ASX napisał:

rozi trolluje 

nie uwierzę że byłby tak głupi by opłacić gamepassa i spośród setek świetnych pozycji wybrać jakąś ubigierke sprzed 6 lat, a potem anulować subskrybcje

To tej ukochanej ubigierki nie ma kupionej na ps4?!

Opublikowano
9 minut temu, Sedrak napisał:

Ostatnio spróbowałem w Madden i czułem się jak ten pies za kółkiem samochodu w memie :)

Obejrzałem parę filmów na YT i już coś czaję podstawowe zasady, ale bardziej gram na czuja. Jeden mecz na begginerze wygrany, tylko chłopki biegające po boisku ustawiłem w trybie auto, bo sterowania nie ogarniam. Sporo tych zasad, słowniczek jakiś się też przyda :rolleyes:

Na weekend chyba kupię sobie monsterka, doritos i obejrzę jakiś mecz w całości. Graficzka OK, ale jakoś dupy nie urywa.

• Plusik 1
Opublikowano

Włączyłem Fifę na 10 min. i usunąłem. Nawet ten zjebany PES jest 10 razy lepszy. 

Opublikowano

Ja ostatnio włączyłem prawie wszystkie gry sportowe jakie są w usłudze i niestety chyba to juz nie dla mnie. Jak kiedyś zagrywałem się w hokej, fifkę, UFC to teraz nudzi mnie to po kilkunastu minutach. Chyba tylko NBA jest dalej ciekawe, ale te gry od 2K są tragiczne na ta chwilę więc 

Opublikowano

Ostatnia znana liczba to 18 mln z raportu finansowego Microsoftu.

To oznaczałoby że w ciągu ostatnich 3 miesięcy przybyło 5 milionów nowych użytkowników.

Żadna inna gierkowa usługą nie rośnie w takim tempie

• Plusik 1
Opublikowano
Teraz, Michał102 napisał:

Ta fifka 21 ma być w knurpasie w  wersji nextgenowej, czy bida na stare złomy jak to chyba było wczesniej w tych grach z murzynami (NBA)? 

Nextgenowej

• Dzięki 1