Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Dobry w chuj ten Alanek, bardziej mi się podoba od kontrolerki. Dobrze że przeczytałem że wypada z :asax:usługi :asax:i włączyłem. I trochę szkoda że dlc do Control grałem przed, bo klimacik byłby lepszy. 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

E1R6DjHXMAU7IJ_?format=jpg&name=small

Eh, "za darmo" może być.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Nie wytrzymałem oglądania filmiku przez 5 minut i już mnie znudziło.

Takie Avengersy tylko w świecie Dungeons & Dragons.

Meh, nawet za darmo nie ruszę. :/

Opublikowano

Kolejny sztos na miarę Outriders, trzeba chyba opłacić Game Passa dla tej gierki :banderas:

Opublikowano

dla mnie to wygląda mało zachęcająco szczerze mówiąc

Opublikowano

No i spoko, kolejna premiera w GP. W outriders nie grałem, ale to sprawdzę.

Opublikowano
3 godziny temu, Rozi napisał:

Kolejny sztos na miarę Outriders, trzeba chyba opłacić Game Passa dla tej gierki :banderas:

Akurat klapy powinny cieszyć się z Outriders bo to gra najbliżej gearsów więc jeśli ktoś na sonce spragniony jest takich klimatów to powinien spróbować nawet po przecenie. 

Opublikowano

Wolałem Dark Alliance jako diablo klon z ps2. Dość fajnie się grało.

A to może być do coopa online jak będzie w miarę ok.

Opublikowano
5 minut temu, milupl napisał:

Halo 4 jest w gama pasie bo nigdzie nie widzę?

Jest remaster w ramach Master Chief Collection

Opublikowano
5 godzin temu, messer88 napisał:

pokazuje Wam w apce aktualnie pobierane pliki? 

Niestety nie :frog:

Opublikowano

Ogólnie apka po wyjściu XSSX jest upośledzona, teraz już trochę rzeczy przywrócili ale dalej nie jest to co było

Opublikowano

Mi pokazuje rzeczy co dodałem do zagrania na później, jak przeciągnę palcem to wtedy mignie tylko na ułamek sekundy aktualnie pobierane 

Opublikowano
W dniu 13.05.2021 o 18:57, Rozi napisał:

Outriders to ty szanuj gościu. 

Opublikowano
Godzinę temu, Hubert249 napisał:

Outriders to ty szanuj gościu. 

Przecież Outriders jest średniakiem do bólu. Level design w tej grze zatrzymał się w 2005 roku. 

Opublikowano

Nie wiem czy średniak, czy nie średniak, ale grało mi się megamiodnie i to jest ostatecznie najważniejsze.