Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlatego, że to bardzo dobre Gearsy są. :lapka: 

U mnie na tapet brane na zmiane Prey i Control, ale że obie gry są z gatunku "gram tylko w nocy" to dla luźniejszego klimatu ściągnąłem Arkham Knight z XGP. Cudownie się w to gra, bo pomimo też że tytuł jest open worldem mapa nie jest zasrana znacznikami i raczej podróżuje się z punktu a do punktu b jak wskazują strzałki na drodze. Bardzo poprawia to dynamikę samej gry nie odrzuca dodatkową aktywnością serwując cały czas mięso.

Opublikowano

Ale ten Just Cause 4 jest w ciul bezpłciowy, kurde, wywaliłem to z dysku po godzinie grania, nie polecam. Jedyne, co dobrego ta firma zrobiła, to tylko Mad Max. 

Opublikowano
2 godziny temu, messer88 napisał:

Ja zacząłem sobie wczoraj pudziankę 5 i daje okejkę mało pierdolenia dużo się dzieje, fajne strzelanko. 

Tez wczoraj zacząłem. Pierwsza lokacja spoko ale druga - miejska coś pięknego. Fajne strzelanko ale trochę za jasno:)

Gość lpcl
Opublikowano
4 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

U mnie na tapet brane na zmiane Prey i Control, ale że obie gry są z gatunku "gram tylko w nocy" to dla luźniejszego klimatu ściągnąłem Arkham Knight z XGP. Cudownie się w to gra, bo pomimo też że tytuł jest open worldem mapa nie jest zasrana znacznikami i raczej podróżuje się z punktu a do punktu b jak wskazują strzałki na drodze. Bardzo poprawia to dynamikę samej gry nie odrzuca dodatkową aktywnością serwując cały czas mięso.

Kupiłem dlc do ak ale czekam z ogrywaniem na fps boost. 

Opublikowano
19 hours ago, Paolo de Vesir said:

Arkham Knight nadaje się do grania w nocy jeszcze bardziej niż Control :)

Opublikowano

W sumie patrząc na strukturę gry to jest to tytuł jak najbardziej liniowy, a miasto służy tam jedynie za tło. Nie o tak jak @Czoperrr pisał - grałem wczoraj późnym wieczorem, z sinego nieba zacinał deszcz, przewijały się grzmoty. Immersja 100% :obama: Czuję, że skończę grę przed Preyem i Controlem, bo wkręciłem się niemiłosiernie.

Opublikowano

Denerwowało mnie tylko to zachęcanie do pobocznych aktywności. Gierka nie raz zmieniała mi znacznik na jakąś nową poboczną aktywność a tak to spoko. Też traktowałem miasto jak tło do głównej historii. A fani mogli cieszyć się jeszcze pobocznymi aktywnościami i smaczkami. 

Gość lpcl
Opublikowano

Wkurzający tylko mocny recykling pewnej postaci. Ile można? No i pyaktycznie brak walk z bossami. 

Opublikowano

A ja tak nie potrafię w parę większych tytułów grać równocześnie, np jeden mnie wciągnie bardziej to się wybijam później z rytmu innej gierki. I są pomysły żeby zaczynać od początku. 

Wczoraj końcówka drugiego aktu w girsuniach, legancka akcja w tym laboratorium :asax:

Gość lpcl
Opublikowano

Ostatnio gram w destroy all humans. Gra tak głupia, że aż fajna. Widać, że kolesie, którzy ją robili dobrze się przy tym bawili. 

Gość lpcl
Opublikowano

Racja taki klimat z czasów, kiedy gry sprawiały frajdę a nie jakieś pseudo intelektualne bełkoty, sprawy na poważnie, pucharki, punkty, multi, dlc i reszta stolca. 

Gość lpcl
Opublikowano

To spodziwlewacie się sztosów przed e3? Ja raczej nie.