Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Myślę, że jeśli będzie to faktycznie gra, a nie symulator ładnych widoczków

chyba się zadużo naczytałeś Pana Kamila w CW

Opublikowano

Mnie osobiście Snów Runner się podoba... 

Grałem trochę na PC i był spoko. Owszem nie jest to jakaś mega gra w ocenie 10 na 10 ale jeśli ktoś lubi takie klimaty to może w nią wsiąknąć, a z drugiej strony może się wielu osobom nie spodobać i szybko znudzić. Ot taka to gierka. 

Opublikowano
1 minutę temu, DamianGrecky napisał:

Ej geeki, jak to jest, że znajomemu tydzień temu skończył się Game Pass i ma ponownie możliwość kupna za 4 zł, a mi około miesiąca i wisi cena 54 zł? Jak jest zależność? 

A kumpel miał GP Ultimate czy zwykłego?

Opublikowano

Nie wiem ale tez nie moglem wrocic za 4zl

Btw czy mozna jakos ustawic juz preload albo automatyczne pobieranie tego snowrunnera jak bedzie dostepny? Nie wiem o ktorej wrzuca ale zaraz musze wyjsc z domu a przy moim poteznym internecie od tmobile kazda sekunda jest na wage zlota

Opublikowano
1 minutę temu, MYSZa7 napisał:

A kumpel miał GP Ultimate czy zwykłego?

Ultimate. Też parę miesięcy temu miałem sytuację, że wyświetlał mi się XGP po 4 zł, a inny znajomy musiał zabulić 54 zł. 

Myślałem, że myk z odpięciem metody płatności zadziała, ale nie. Pan Phil kusi, ale tak na pół gwizdka :/ 

Opublikowano
Nie wiem ale tez nie moglem wrocic za 4zl

Btw czy mozna jakos ustawic juz preload albo automatyczne pobieranie tego snowrunnera jak bedzie dostepny? Nie wiem o ktorej wrzuca ale zaraz musze wyjsc z domu a przy moim poteznym internecie od tmobile kazda sekunda jest na wage zlota
Juz można ściągać, ja dodalem do ściągania już z samego rana. Jak nie widzisz gry w gamepass to wejdź przez sklep i tam będzie można odpalić pobieranie.

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Z passa wypadają:

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Surviving Mars

Assetto Corsa

Void Bastards

Broforce (Win10)

Opublikowano

wygląda na to że $ony przedłużyło umowę na czasową eksklywność FFVII więc nie liczyłbym na rychłą premiere na xboxie

• Smutny 1