Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

a gdyby tak można było kupić grę? :philosoraptor:

wrzutka tragiczna, póki co mocna tendencja spadkowa w sumie taki trochę rzut z golda xDDD

Opublikowano

Jop, zgadzam się w pełni. Liczyłem, że GwG zalicza spadek na korzyść XGP, ale na razie to jest raczej punkt odniesienia dla tego drugiego. :pawel: Cóż, nie raz Spencer zaskakiwał naprawdę świetnymi tytułami w ofercie, więc prędzej czy później wpadnie coś dobrego, ale nie ukrywam, że ten miesiąc to śmieciarka mocno.

#ByleDoE3 :cool: 

Opublikowano

Ależ cudny ten Sunset Overdrive, takie skrzyżowanie Jet Set Radio z Dead Rising.  Szybkie pytanko: czy da się jakoś zmienić dubbing na oryginalny? PL nie jest zły, więc jak nie to trudno ale chętnie bym sprawdził:)

Opublikowano
2 minuty temu, izon napisał:

Ależ cudny ten Sunset Overdrive, takie skrzyżowanie Jet Set Radio z Dead Rising.  Szybkie pytanko: czy da się jakoś zmienić dubbing na oryginalny? PL nie jest zły, więc jak nie to trudno ale chętnie bym sprawdził:)

Zmień ustawienia konsoli tj. język w settings. 

Opublikowano
16 minut temu, lpcl napisał:

Zmień ustawienia konsoli tj. język w settings. 

Tego się bałem:) To zostaje przy PL ale dzięki za odpowiedź:)

Opublikowano
15 minut temu, izon napisał:

Tego się bałem:) To zostaje przy PL ale dzięki za odpowiedź:)

Spróbuj to nie boli, odwagi. 

Opublikowano

Zasypany taką ilością motywacji w takim razie nie mam wyjścia:)

Opublikowano

Polska wersja językowa jest zajebista w Sunsecie, polski dubbing pasuje idealnie do takich klimatów.

Uwielbiam taki rynsztokowy humor :kaz:

Opublikowano

Mam podobne odczucia. Normalnie gram ang dub i pol napisy. Tutaj polska wersie jest na tyle dobra, że nie myślałem o zmianie. Do tej gry pasuje znakomicie. 

Opublikowano

Nie wiem na ile wiarygodne źródło, ale takie coś właśnie wypłynęło. 

Opublikowano

No ciekawe bo jeśli ta valhalla i legion by wpadły to pewnie w ramach dealu z ubi i ich usługą. A, poza tym co? Battlefield day one?

Opublikowano

Nawet jeśli w resztę plotek nie wierzę, tak Battlefielda w GP jestem pewny.

Opublikowano

No ale jakby gry EA były na premierę to już byłaby megatona, a jak do tego dojdzie deal z Ubi, to nie powiem będę w lekkim szoku.

Opublikowano

Kolejny indyk który zadebiutuje w Game Passie w dzień premiery :notbad:

Zaczynam wierzyć w te informację że niezależni twórcy sami ustawiają się w kolejce do Spencera by ich gra trafiła do usługi

Opublikowano

Podoba mi się to co widzę. Przypomina mi tower defence robione w warcrafcie 3

Opublikowano

Ej, to też jest twin stick shooter jak The Ascent? :notbad: Myślałem, że gatunek wymarł wraz z Dead Nation, a tu chyba renesans idzie.

Opublikowano

Nie umarł, ale ma się kiepsko jeżeli chodzi o sprzedaż i taki model udostępniania w subskrypcji może się okazać dla niego ratunkiem bo więcej osób w niego zagra nie czekając na wyprzedaże.

6 minut temu, Bzduras napisał:

Dead Nation

Po DN było jeszcze kilka fajnych TSS jak Alienation, Helldivers który popularność zawdzięcza właśnie dzięki udostępnieniu w Plusie, Ruiner czy Nex Machina

Opublikowano

A widzisz, to nawet nie wiedziałem, że coś tam dalej wychodziło i zawsze myślałem, że Alienation było przed Dead Nation :shieeet: Helldivers jest na Steamie, może kiedyś się sprawdzi z ciekawości.

Opublikowano

Ejjj, kurła tę grę robią polacy :nosacz3:  super sprawa, nasz ruiner tez mi się bardzo podobał.