Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
5 hours ago, messer88 said:

Planszówka podobno jest świetna, Spencera dawaj do gamepassa ptasią karciankę 

Grałem i faktycznie bardzo dobra gra planszowa, ale nie jakaś wybitna. 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
W dniu 3.07.2021 o 17:39, messer88 napisał:

A grałeś może w dwójkę? Podobno taki sam crash jest 

z QR gra też ma u mnie problem 

DH2 ograłem na PS4 jakoś na premierę. 

Opublikowano

z ciekawości to ostatnio na nowo zassałem ten dodatek i tak samo dalej wyrzuca do dasha, mogę wskoczyć online przy włączonej grze i działa z tym że wtedy qr sie wywali. 

Opublikowano

dokładnie wystarczy tylko odpalić grę

Opublikowano

A ja się śpieszyłem z przejściem bo spodziewałem się, że usuną ją z GPU z okazji wyjścia patcha :)

Edit: oglądam porównania i wygląda to... gorzej? Jest 60 klatek ale wycięta trawa i mniej wyraźny obraz.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Dobrze wiedziec ze DQB2 idzie do chmury bo potencjalnie to oznacza ze szybko z usługi nie wyleci. Chcialem ograc ale za duzo tego mam na liscie obecnie.

Opublikowano
4 minuty temu, Figuś napisał:

image0.jpg

dramat to mało powiedziane

Opublikowano

Dobrze, że właśnie ogrywam quake 2xp. xd

Opublikowano

Dla mnie nic ciekawego

Opublikowano

Gdzie ten obiecywany resident dla Pawła? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ludwes napisał:

image0.jpg

Games with gold już lepsze. Co za śmieciara ale oddajcie mi tylko 2 zł bo w drugiej połowie miesiąca bomby.

Edytowane przez devilbot

Opublikowano

Prawda jest taka, że największe sztosy były na E3, teraz będzie to co wiadomo + śmieciara. Czasem pewnie coś fajnego dojdzie ale nie nastawiam się na nie wiadomo co.

Opublikowano

Teraz to będzie wpadać to co zapowiedzieli już dawno że wpadnie, czyli w najbliższym czasie The Ascent czy MFS

Opublikowano

Ale jednak mogliby jeszcze jakieś aaa wrzucić od czasu do czasu, nawet stare typu mafia remake czy cuś. 

Opublikowano

Przecież w połowie w lipca wylądują dobre gierki, jeszcze premierowe The Ascent, więc nie ma co bić piany.

Opublikowano

Ja tam się chętnie pobawie w dyktatora z Tropico 6, a na koniec miesiąca MFS i Ascent :obama:. Nie wiem jak można narzekać... :dunno:

Opublikowano

Oj, bo jednak do końca lipca sezon ogórkowy, ale potem? The Ascent, Hades, Psychonauts 2 i pewnie jeszcze jakieś drobniejsze ciekawostki. Nie mówiąc już o tym, że nim się obejrzymy miną 4 miesiące i bez ruszania dupy z domu na naszych sprzętach wyląduje Godrizon 5 i nowe Halo. :fsg: To już naprawdę bliżej niż dalej.

Paradoks GamePassa - niby lato, a ja gram tyle, że mi się przypomniały czasy szkolne. :obama: 

Opublikowano
16 hours ago, Paolo de Vesir said:

Elegancko ogram The Medium, lag niestraszy w takim tytule. :obama: 

:laugh:

Spoiler

:facepalm:

Edytowane przez Jordanensis