Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez przesady, grupa odbiorców FS jest jednak mniejsza niż battlefiielda, nawet biorąc pod uwagę "ściągnę żeby zobaczyć czy moja chata z patyków i gówna w Koziej Wólce jest dobrze odwzorowana, bo Microsoft mówił że cały świat będzie.

Opublikowano

Mnie zastanawia jedno, czy tam w ogóle będą jakieś fetchquesty, daily, czy coś? Czy tylko w samolocik wsiadasz i lecisz na chilloucie?

Opublikowano

Są jakies wyzwania podobno, jak nie to na liscie Achievmentów masz całkiem fajne (i kilka mocno przegiętych). Ogólnie to gierka na chill. Również liczę na tryb dla debili zebym nie musiał się uczyc całej procedury startowej boeingiem.

Opublikowano

Obsługa kokpitu padem może być niezłym hardkorem.

A są samoloty ponaddźwiękowe, czy tylko awionetki i pasażerskie?

Opublikowano
2 minuty temu, Rozi napisał:

Obsługa kokpitu padem może być niezłym hardkorem.

Zawsze można podpiąć klawiaturę i mysz, każda na USB zadziała z konsolą. Jednak ludki na tych filmikach z wersji preview twierdzą, że da się normalnie grać na padzie.

3 minuty temu, Rozi napisał:

A są samoloty ponaddźwiękowe, czy tylko awionetki i pasażerskie?

Może ten dodatek z Top Gun coś takiego wprowadzi, ale raczej masz do dyspozycji wolniejsze maszyny. Tutaj pełna lista: Microsoft Flight Simulator guide: All planes list - Polygon

Opublikowano
4 minuty temu, Michał102 napisał:

Bombowce by się przydały. Poznęcałby się nad chaupą sąsiada. 

To znaczy maszyny z WWII bez osprzętu i bomb jak najbardziej.

Opublikowano
2 godziny temu, Daddy napisał:

Jutro 17:00

Zrobimy nalot na KKW jak w 45''   

Szkoda że nie można zbombardować fabryki majonezu w której pracuje Jerome :shotgun:

• Plusik 1
Opublikowano
2 godziny temu, Faka napisał:

Mnie zastanawia jedno, czy tam w ogóle będą jakieś fetchquesty, daily, czy coś? Czy tylko w samolocik wsiadasz i lecisz na chilloucie?

na PC poza treningiem i wyzwaniem w postaci ladowań w niebezpieczny warunkach nie było żadnych konkretnych celów. 

Ja zamierzam wyznaczyć sobie trasę dookoło świata i ją ukończyć w tej generacji xD 

Opublikowano

Śmieciarka goldowa przyjechała

Zawsze chciałem zagrać w lost planet 3 ale jakoś nigdy nie mialem okazji, więc jak znajdę czas to może się sprawdzi

Opublikowano
32 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

w sumie to bardzo dobre jakościowo gry, ale nic dla mnie

BTW ten Yooka nie jest też w XGP???

W XGP jest ta nowsza cześć 2,5d, chyba że ta też gdzieś jest?