Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 3.08.2021 o 13:26, Paolo de Vesir napisał(a):

Lumines :fsg:

Hades :obama: 

Katamari :banderas:

a z końcem miesiąca jeszcze Psychonauts 2 :fsg: :obama: :banderas:

bardzo ładny rzut, szanuję

Rozwiń  

W co będzie grane najbardziej?

Opublikowano
  W dniu 3.08.2021 o 14:02, Rozi napisał(a):

W co będzie grane najbardziej?

Rozwiń  

Raczej Katamari, bo Lumines wolę w wersji przenośnej, a Hadesa sprawdzę raczej z ciekawości (dla mnie i Bastion i Transistor to gry raczej średnie).

Potem wpadnie Psychonauts 2.

Opublikowano

Osz Ty ale tytuły. Dirta odkurzę bo mi się nie chce płytki wsadzać, Katamari w końcu sprawdzę z dzieciakami, Hadesa chciałem wczoraj włączyć i się zdziwiłem, że jeszcze niedostępne. No i F1, chciałem puścić, ale sezon 2019 obecnie w Passie i mimo Kubicy już trochę trąci. A kiedy te Art of Rally? Urlop do końca tygodnia mam więc by się w coś szarpnęło. 

Opublikowano
  W dniu 3.08.2021 o 14:04, Paolo de Vesir napisał(a):

Raczej Katamari, bo Lumines wolę w wersji przenośnej, a Hadesa sprawdzę raczej z ciekawości (dla mnie i Bastion i Transistor to gry raczej średnie).

Potem wpadnie Psychonauts 2.

Rozwiń  

Hades kompletnie inna gra, jeden z najlepszych rogali w jakie grałem, gameplay powinien Ci się spodobać, warto sprawdzić!

Opublikowano
  W dniu 3.08.2021 o 15:44, easye napisał(a):

Hades kompletnie inna gra, jeden z najlepszych rogali w jakie grałem, gameplay powinien Ci się spodobać, warto sprawdzić!

Rozwiń  

Sprawdzić sprawdzę, ale nie spodziewam się żeby wciągnął mnie rogalik.

Opublikowano

Ja najbardziej liczę na Art of Rally, gra zbiera świetne recenzje na PC i z tego co można wyczytać jest pozycją obowiązkową dla wszystkich którzy wychowali się pierwszym Colinie

• Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 3.08.2021 o 15:55, Paolo de Vesir napisał(a):

Sprawdzić sprawdzę, ale nie spodziewam się żeby wciągnął mnie rogalik.

Rozwiń  

Oj myślałem tak samo ale kupiłem rok temu i moje goty 2020. A nie jestem jakimś mega fanem takich gier. i nie ukończyłem bastiona, transistora i pyre tych samych twórców (mimo że przy pyre i transistorze byłem chyba blisko końca).