Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Zaczyna się jesień, niedługo Halloween więc okres sprzyjający straszakom. Nie zdziwię się, jeśli w następnych wrzutach pojawi się coś z poniższych:

• Visage
  • Layers of Fear 1&2
  • Observer Redux
  • Tormented Souls
  • Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

SOMA dawno ograna, RE Remake 2 w pudełeczku (obecnie można kupić za frytki), więc lepiej gdyby dali coś mniej znanego jak Visage właśnie czy świeże Tormented Souls :)

Opublikowano

Visage jest też na klocka i akurat idealnie by się przydało w Passie bo w to jeszcze nie grałem.  Plus jakiś inny indyczy horrorek i Residencik 2 dla tych co nie grali i spoko paczka na Halloween

Opublikowano

RE8 nie będzie XGP bo Capcom tak jak z RE2/3 ma umowę z Sony, niby z tych danych Capcomu co wyciekły było to nawet zapisane. Może po dłuższym czasie.

Opublikowano

Te Residenty dawno już by było GP. 

Ale polecam wysupłać te 39 zł na jakiejś promce. Co roku mamy wyprzedaż z okazji Halloween i wtedy na pewno będą w ofercie. REmake 2 to must have 

Opublikowano

Opublikowano

Szkoda, że nie uda się ograć Talesów w GP. Nadrobi się w przyszłosci bo to lata za jakies 50zł czasem. Reszta meh.

Opublikowano
  W dniu 3.10.2021 o 06:26, pawelgr5 napisał(a):

Szkoda, że nie uda się ograć Talesów w GP. Nadrobi się w przyszłosci bo to lata za jakies 50zł czasem. Reszta meh.

Do 16 jest trochę jeszcze. Nie zdążysz ograć?

Opublikowano

Nie lubie i nie zamierzam grać na wyścigi. Zawsze można kupić.

Opublikowano

Katana zero rozpoczętą jeszcze w zeszłym roku i nieskończona, pora do niej wrócić, chociaż po długiej przerwie może być ciężko.

Opublikowano

Gra na 4 godzinki. Dacie radę.

Warto. ;)

Opublikowano
  W dniu 3.10.2021 o 09:42, Bigby napisał(a):

Gra na 4 godzinki. Dacie radę.

Warto. ;)

Próbowałem zdobywać po drodze osiągnięcia i niektóre są dość wymagające przez co w jednej lokacji potrafiłem spędzić dwie godziny :)

Opublikowano

Olej osiągnięcia i po prostu się baw bo gra jest świetna. Pierwszy tytuł jaki skonczylem na XSX. 

Opublikowano

Jesli gra jest w EA Play Pro, to jest szansa, ze pojawi sie w GP na Xboxie? Konkretniej chodzi o remaster Mass Effectow

Opublikowano

Nie, w skład GPU wchodzi tylko gry ze standardowego EA Play. Trzeba czekać aż wpadną do zwykłego EAP

Opublikowano

dobra to czekam az sie pojawi :cebula:

Opublikowano
  W dniu 3.10.2021 o 07:07, creatinfreak napisał(a):

Trzeba katanę zero ograć, ciągle miałem w planach ale nie było mi po drodze. Teraz trzeba się za to wziąć.

Wypada. Świetny tytuł. Wymagający, klimatyczny. Jeżeli komuś piksele nie przeszkadzają, lubi wyzwanie, to powinien się z nim zapoznać. :good2:

Opublikowano

Katanę odpaliłem wczoraj wieczorkiem by przypomnieć sobie gdzie przerwałem przed paroma miesiącami i wsiąknąłem robiąc z marszu kilka kolejnych poziomów, świetny tytuł i polecam mocno.