Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, Czoperrr napisał:

Dobra wrzutka była z Resident Evil remake i kilkoma innymi dobrymi grami, ale miało to usprawiedliwić chęć podwyższenia ceny usługi.

Myślałem, że De Dałno mi się wrzucił i zapomniałem dodać gry do biblioteki, ale jest. :obama: No tak, to rzeczywiście quality content i takie złoto/perełki zdecydowanie poprawiają niesmak po miesiącach ścierwa.  

Opublikowano (edytowane)

Insanely Twisted Shadow Planet to dobra gra. Jak ktoś nie grał, to polecam. 76/100 na MC, oceny graczy 79/100. Ze względu na artstyle właściwie się nie zestarzała.

Edytowane przez SnoD
Opublikowano
9 godzin temu, devilbot napisał:

Tego nawet ASX nie wybroni

Nawet nie będę próbował :kaz:

GwG to od lat śmieciara i każdy kolejny miesiąc udowadnia nam że może byc jeszcze gorzej.

Wygląda to tak jakby Spencer i spółka w ogóle nie byli zainteresowani rozwojem tej usługi i wrzucali tam byle co, aby było. A jeśli oni mają takie podejście to ja jako klient jako też ją olewam.

Opublikowano
11 minut temu, ASX napisał:

myślę że prędzej zlikwidują golda niż zaczną wrzucać śmieci

Albo to próba obrony, albo pomyliłeś "zaczną" z "przestaną" :xboss:

Opublikowano

Ja po przeczytaniu opinii na neogafie tez zrezygnowałem ze sciagniecia tego, a wasze opinie zacementowaly tę decyzję. Niedługo elden ring, to nie bede marnował czasu na jeszcze wiekszego drewniaka od drewna from. I podobno pobugowane.

Opublikowano

Gra jest po prostu amatorsko niedopracowana. Hitboxy wariują totalnie, zasięg ataków to też czasem loteria - i mi i wrogom zdarza się walnąć patrząc po animacji w powietrze, a druga strona rejestruje hita. Chamski klon soulsów byłby nawet spoko jakby miał tak przyjemny system walki jak gry from, ale niestety poza Nioh(sztos totalny) i od biedy może Code Vein każdy się wywala na cyce w tym aspekcie.

Opublikowano

Ja to niestety kupiłem (bez dlc) i tak jak piszą wyżej gra strasznie marna. Podstawka ogółem krótka, monotonna i mało contentu. Lore to bełkot. Mechanika skorupy pozwala tak cheesować grę, że żaden boss nie był straszny. Na plus mini dlc z zespołem Rotten Christ. LOTF czy The Surge o wiele lepsze.

Opublikowano

Mam ściągnięte ale jeszcze nie grałem bo zbyt wiele gier mam napoczętych. Szanuje wasze opinie, ale nie zniechęciliście mnie i chętnie sam się przekonam. Zastanawia mnie różnica zdań Waszych i recenzentów, którzy oceniali ją całkiem dobrze.