Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yakuza 2 Kiwami. Matko Bosko jakie to jest dobre.  Tak powinno się robić Remaki tj. grasz we współczesnej wersji w coś, co wydawało Ci się, ze robiło podobne wrażenie 15 lat temu :) Za takie gp to ja mogę płacić te 4 ziko do końca świata :)

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Czoperrr napisał:

Już kilka miesięcy męczę Yakuze 7, zrobię pół roku przerwy i biorę się za Kiwami i Kiwami 2 bo jedyne co skończyłem to 0 i oryginał na PS2.

Polecam zwłaszcza 2, która jest dużo ciekawsza niż 1 :) szkoda, ze 3 do 5 to tylko remastery, ciężko będzie to ograc bo tak genialnym remaku.

Edytowane przez izon
Opublikowano (edytowane)
W dniu 29.11.2021 o 01:39, Czoperrr napisał:

Grał ktoś w Echo Generation? Przeglądałem katalog GPU i mnie okładka zainteresowała. Zajrzałem co to i wygląda zachęcająco.

Grałem, skończyłem. Jak masz nostalgie na lata 90 to gra jest boska. Ma swoje wady czyli dużo backtrackingu i trochę głupi system lewelowania drużyny.  Gra to klasyczny, turowy rpg, z ciekawą fabuła i zabawynymi dialogami, pięknym artstylem i super muzyką.

Polecam bardzo, smakuje jak ciepłe kakałko, podczas wieczorynki. 

Edytowane przez kislawa
  • Plusik 5
Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

@suteq ty już wiesz co :wub: :s159:

kurwa nie ma crossplayu :[

This also means cross play will be available between all Xbox and PC players who install via the Microsoft Store version of the game.

No to czemu jest tak napisane. 

Opublikowano

Aktualnie nie ma bo gry nawet na sklepiku MS w wersji PC nie ma. Pojawi się w XGP to pewnie pojawi się Xbox Play Anywhere i crossplay.